- MALZEMELER
- 150 gram kuşbaşı et
- 2 orta boy patates
- 2 patlıcan
- 2 kabak
- 2 havuç
- 3 sivri biber
- 1 kırmızı biber
- 200 gram mantar
- 8 arpacık soğan
- 5 diş sarımsak
- 1 orta boy soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı acı biber salçası
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- tuz
Yapılışı;
Öncelikle orta boy soğanı doğrayıp yağda kavurun. Daha sonra kuşbaşı etlerinizi üstüne ekleyin. Kavurmaya devam ederken salçalarını da ekleyip karıştırmaya devam edin. Küp küp doğramış sebzelerinizi, arpacık soğanı ve sarımsakları da ekleyerek bir miktar su ile pişirin. Başka başka baharat kullanabilirsiniz. Afiyet olsun…