- MALZEMELER
- Yarım kilo tavuk baget, kanat karışık
- 2-3 tane patates
- 3-4 tane biber
- 3-4 tane domates
- 1 adet soğan
- 2-3 diş sarımsak
- karabiber, pul biber
yAPILIŞI;
Yemeğimize başlarken patatesleri ince dilimler halinde doğruyoruz ve kızartıyoruz. Daha sonra biberleri iri doğruyoruz ve kızartıyoruz. Tavukları da kızartıyoruz. Patatesleri tabağa yayıyoruz, etrafına biberleri ve tavukları yayın..Daha sonra ayrı bir tavada soğanı ve sarımsağı doğruyoruz ve yağda kavuruyoruz. İri olarak doğradığımız domatesleri soğana ekliyoruz ve suyunu çekinceye kadar kavurmaya devam ediyoruz.En son baharatları ekliyoruz ve kızaran patatesin üzerine sosumuzu yayarak servis yapıyoruz