Ağlayan Kar Topu Pasta

aglayan-kar-topu-pasta-500x333

Malzemeler

5 tane yumurta

5 yemek kaşığı şeker

5 yemek kaşığı un

Arası için

  • Krem şanti

Üzerine

  • Çikolata sosu

Yapılışı

Yumurta ve şekeri yoğurt kıvamına gelene kadar çırpın .Sonra unu ekleyip karıştırın .Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde pişirin .Çok kızarmayacak yoksa kurur .Pişince çay bardağı ile kesin krem şantiyi çırpın .İki kek arasına sürün .Dışına da krem şantiyi sürün .Üzerine çikolata sosu dökün .İsterseniz sadece hindistan cevizi ile süsleyip servis yapabilirsiniz .Afiyet olsun.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top