MODA

Saç Kesim Modelleri

sac-kesim-sekilleri

Özellikle sıkılgan hanımların saç kesim şekilleri oldukça meşhurdur. En güzel saç modelini kendilerine yakıştırmak için uğraşıp dururlar. Oldukça fazla saç kesim modeli mevcuttur. Size en yakışan modeli bulmak için aralarından seçimler yapmalı ve tüm cesaretinizle kendinize en yakışan saç modelini bulmalısınız.

Bazı Saç Kesim Modelleri

  • Küt saçlardan başlamak gerekir. Enselerin aşırı görünümlü olabileceği şekilde yapılan modeller vardır. Bunlar genellikle, kısa saç kullanmayı seven hanımların tercihidir.
  • Küt saç kesim modellerinde; enselerin daha kısa sağ ve sol saç kenarlarının da giderek uzayarak kesildiği saç modelleri mevcuttur. Bu sayede saçların bir kısmı uzun kalırken; ense kısımları daha kısa görünür. Oldukça kullanışlı ve modern bir görünüm sunan bu model, kullanıcıları için bazı özellikler gerektiriyor.
  • Eğer saçlarınızı; enseden kısa kenarlardan uzayan bir küt model ile kesecekseniz; kıvırcık saçlı olmanız sizin için dezavantaj olacaktır. Eğer saç tipiniz düz ve kabarık değilse, bu saç modeli tam da size yakışır olacaktır.
  • Aslında yapılabilecek çok fazla kesim modeli vardır. Bunlardan bir diğer ise; yılın modası olan saçların kulağa en yakın kısımlarının kazıtılması ve diğer saç bölgelerinin uzun bırakılmasıdır. Bu sayede; uzun bıraktığınız saç bölgeleriniz ile kazıttığınız saç bölgenizi kapatabilirsiniz. Tüm saçlarınızı kazıttığınız kısmın zıt yönüne doğal halde atmanız durumunda; kazıtılmış olan yer oldukça modern bir görünüm sergileyecektir.
  • Saç kesim şekilleri; bir diğer seçenek olarak da uzun saç kullanan hanımlar için sunuluyor. Saçlarınıza kat attırmaktan hoşlanmıyorsanız, buna rağmen düz kesimden de sıkılıyorsanız; saçlarınızın uç kısımlarından v şekli elde edebilirsiniz. Bu sayede saçlarınızın tümünü arkada düzgün bir şekilde salmanız durumunda; oldukça farklı ve değişik bir görünüm sergilemiş olacaksınız.
  • Saç kesim şekilleri; her saç yapısı için özenle seçilmelidir. Eğer, kıvırcık saç yapısına sahip bir bayan; düz saç kesimi üzerinde sergilenmiş bir saç modelini kesip, kendisi için uygularsa; bu durumda oldukça kullanım zorluğu yaşayacaktır.

 

Her kadın için saç kesim zordur. Saç kesim şekilleri içerisinde size en yakın olanı bulun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir