Genel

Vans 2013 Erkek Surf Serisi bu yaza damgasını vuruyor

Kaliforniya kökenli olan ve ilhamını efsane kaykaycılardan alan Vans, 2013 Yaz Surf serisi ayakkabılarıyla işlevsel ve şık ürünler sunduğu kadar benimsediği sosyal sorumluluk anlayışıyla da karşımıza çıkıyor.

 

Vans 2013 Yaz Surf serisinin tüm ürünlerinde; benzersiz kumaşların üretiminde yeniden kullanılabilecek geri dönüştürülmüş malzemeler, biyolojik olarak çözünebilir su bazlı yapıştırıcılar ve boyalar, yüzde yüz kenevir ve geri dönüştürülmüş plastik şişeler gibi farklı materyaller kullanıyor. Birbirinden farklı model ve renkteki Vans Surf serisinin ürünleri, yumuşaklık ve hafiflikleri ile yazı çok başka bir boyutta deneyimlemek isteyenlerin tercihi oluyor.

 

Robin Kegel tasarımları olan Gato Heroi ve Freak Waive modelleri ön plana çıkıyıor…

 

Robin Kegel tasarımı olan Gato Herói Vans x FREAKWAIVE! modelleri surf meraklıları için yaza damgasını vuruyor. Gato Herói ‘nin önemli board yapımcısı, kurucusu ve tanınmış bir sörfçü Robin Kegel’ in yaratıcı düşüncesini tanımlayan kapsül koleksiyon iki farklı seriden oluşuyor. Robin Kegel, “nokta vuruşlu” yaklaşımı ile boardlarda, malzeme çantalarında ve sörfçülükle ilgili her şeyde “türünün tek örneği” olma özelliğine sahip el yapımı ürünleri sayesinde dünyaca ün kazanmış bir kişi olarak biliniyor. Vans bu kez arka koltuğa geçerek direksiyonu Robin’e bırakıyor. Benzersiz ayakkabı modelleri ve aksesuarlarla Robin’in elinde hayat bulan Gato Herói‘nin kreasyonları bu yaz sizi hiç beklemediğiniz serüvenlere sürüklüyor.

vn-0fjc5g2 vn-0qgu398 vn-0kwo807

Robin Kegel’in Vans x FREAKWAIVE! Kapsül koleksiyonunu oluşturan Freakwaive! serisi üç modelden oluşuyor: E-Street, Chandler ve Delta. Doğal renklerin hakim olduğu, uzun sureli rahatlık ve çok yönlü kullanışlılığı öne çıkaran koleksiyon, serüvenden vazgeçmeyenler için ideal. Daha fazla bilgi için http://www.vans.com/microsites/freakwaive/ mikro sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 Vans tasarımlarında DANE REYNOLDS  orijinalliğini hissedin…

 

Vans, bu mini koleksiyonu dünyanın en popüler sörfçülerinden Dane Reynolds tasarımlarıyla geliştiriyor. Sörf zamanının çoğunu alsa da Dane, müzik , sanat, editörlük ve film projeleri ile yoğun bir şekilde uğraşıyor. “Dane’s Pack” koleksiyonu, Del Norte, Sk8-Hi, ve Lanai modellerinden oluşuyor. Koleksiyonun her bir modeli kendine özgü bir baskıya ve Dane’in sanat kolektifi Summerteeth’in estetik anlayışına sahip. Bunun yanında bütün tasarımlar geri dönüştürülebilir malzemelelerden yapılıyor..

 

vn-0l907pd vn-0oyz7n8

 

 

 

Foghorn, tekne konforunu farklı bir şekilde sunuyor…

 

Vans, günümüz denizcisi perspektifinden dizayn edilen Foghorn’u bu sezon geleneksel tekne ayakkabısının modern versiyonu olarak sunuyor.   Foghorn’un dış tabanında, üç kat yoğunluğa, esnekliğe ve hafifliğe sahip EVA kullanıldı. Bu sayede ayakkabının gerek teknede, gerek tekne dışında kavrama ve kontrol yeteneği artırıldı. Bu bahar sezonunda Foghorn üç renkle raflarda yerini alıyor.

 

Delta ile yaza sofistike bir hava katın…

 

Birbirinden farklı ayakkabı modelleri içinde Delta, sofistike havası ile farklı bir yerde duruyor. Görünümü  ve ayakta uyandırdığı hisle, benzerlerinden daha incelikli ve zarif olan Delta, dış tabanında üstün esneklik ve kavrama yeteneği sağlayan yeni UltraCush taban teknolojisi malzemesi kullanılarak üretildi. Hem gece hem gündüz kullanıma uygun olan seçkin havasıyla Delta iki farklı kanvas renk seçeneğine sahip. Bunlardan biri Gato Heroi’nin Vans x FREAKWAIVE! koleksiyonu için Robin Kegel işbirliğiyle tasarlanan özel rengi de bulunuyor.         

 

 

Rata Vulc her zamanki gibi bir numara!

 

Çok sevilen model Rata Vulc, Vans mirasını klasik tekne ayakkabısı tarzından alıyor , performans, hafifliği ve dayanıklılığı ile Surf koleksiyonunun en önemli modellerinden olmaya devam ediyor. Bu sezon göz alıcı bahar renkleriyle raflarda yerini alacak olan Rata Vulc, yerinde duramayan sörfçüler için hafif, şık ve kolay taşınabilir gözde bir seçenek sunuyor. Tamamen doğal, doğa dostu malzemelerden üretilen Rat Vulc Surf koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden!

 

Rata Mid ile ayaklar olmadığı kadar farklı…

 

Vans’in en çok satan modellerinden olan Rata Vulc’tan esinlenilerek tasarlanan Rata Mid, defalarca sınanmış ve güvenilirliği kanıtlanmış performans unsurlarının hepsini içinde barındırıyor. Ultra esnek sertleştirilmiş kauçuktan alt taban, çıkarılabilir ve yıkanabilir ayak tabanı ve su bazlı yapıştırıcı ve boyalar bu unsurların başında geliyor. Vans Rata Mid’i, organik kenevir, şambre, denim malzemeler ve üç yeni renkle daha da çekici hale getiriyor.

 

Surfjitsu farkını yaşayın…

 

Tüm zamanların vazgeçilmez modeli olan Slip-On’un izinden giderken UZak Doğu dövüş sanatlarından ilham alan Surfjitsu; özel dikişleri, esnekliği ve streç yeteneği artırılmış alt taban ile diğerlerinden ayrılıyor. Alçak topuk ve elastik parçalı bğaz bölümü ile Surfjitsu gündelik kullanıma çok uygun, rahat ve ayağa tam uyumlu bir alternatif sunuyor. Model aynı zamanda, çıkarılabilir ve yıkanabilir ayak tabanı, ultra-esnek kauçuk dış tabanı ve su bazlı yapıştırıcı ve boyalarla üretilmiş olmasıyla öne çıkıyor. Bu bahar Surjitsu beş yeni iç açıcı rankle sezondaki yerini alıyor. Bunlardan ikisini rustik havalı özel desenler  oluşturuyor.

 

Michoacan ile şıklığı sadelikle teşhir edin…

Şık bir sadeliğe sahip, hiçbir gösterişli süse ihtiyaç duymayan Vans’in Michoacan modeli yaz sezonunu yeni geliştirilmiş malzemeler ve renklerle karşılıyor. Detaylarda kullanılan deri, canlı desenler ve kanvas/yıkanmış kanvastan üst bölümler Michoacan’ın ayırt edici özellikleri arasında yer alıyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir ayak tabanı ve ultra-esnek kauçuk dış tabanına ek olarak yeni renk serisi ile Michoacan artık çok daha güzel.

 

 

Chauffeur sunduğu farklı renklerle daha da güzel…

 

Bu yaz Chauffeur, özel renk bileşimleri, uçuk, yıkanmış renkler ve desenleriyle rafları süslüyor. Malzeme olarak yüzde yüz doğal kenevirin kullanıldığı bu modernize edilmiş tekne ayakkabısı, esnek kauçuktan olan alt tabanı, giymeyi kolaylaştıran elastik dil yapısı ve Vans’ın rahatlığıyla ünlü Vanslite alt tabanıyla öne çıkıyor. Vintage palmiye desenli de olmak üzere Chauffeur bu bahar altı yeni renk seçeneğiyle karşımızda!

 

Bali ile hem konforlu hem de doğada iz bırakmayan adımların sahibi olun…

 

Bali, yeni geliştirilen “Easy Fit”  teknolojisi temel alınarak dizayn edildi. Bu yeni teknoloji, dışarıdan belli olmayacak şekilde ayağa daha geniş bir alan tanıyor. Klasik Slip-On modellerin rahatlığını ve kolay giyilebilirlik özelliğini de barındıran Bali, super esnek bir alt tabana ve geliştirilmiş Vanslite ayak tabanına sahip. Böylece daha uzun süre kullanım ve geri dönüştürülmüş PET kanvas üst kısmı sayesinde ekoloji dostu bir seçenek öneriyor. Bali, daldırma boyama yöntemiyle elde edilen degrade lacivert ve çizgili örme kumaş desenli olanlar da dahil olmak üzere beş yeni renkle rafları süslüyor.

 

E-Street ile tüm gözleri üzerinize çekmeye hazır olun…

 

Klasik Vans bağcıklı silüetinin şık görünümlü yeni bir versiyonu olan E-Street’in üst kısmı yüzde 100 kenevir, şambre ya da kanvas kullanılarak üretiliyor. Üretiminde kullanılan su bazlı boya ve yapıştırıcılar, süper rahat çıkarılabilir ve yıkanabilir ayak tabanı ile E-Street hem şık, hem dedoğa dostu bir ürün olarak sezondaki yerini alıyor. Aralarında Robin Kegel’in tasarımı olan Vans x FFREAKWAIVE! by Gato Heroi modeli de olan E-Street, dört yeni renkle tüketicilere sunuluyor.

 

Reynolds tasarım farkı Del Norte modelinde de kendini gösteriyor…

 

Chukka botun gündelik kullanıma yönelik versiyonu olan Del Norte, sade bir çekiciliğe sahip. Yüzde yüz deri ve doğal kenevirden olan üst kısmı, çıkarılabilir/yıkanabilir ayak tabanı, ultra esnek kauçuk alt tabanı ve su bazlı yapıştırıcı ve boya kullanımı ile Del Norte doğa dostu bir model olarak raflarda yerini alıyor. Beş farklı renk seçeneğinin yanında Dane Reynolds’un geliştirdiği özel bir renk de modelin gözdesi oluyor.

 

Nexpa ile geri dönüşümün sınırı yok…

 

Nexpa, bugüne kadar en çok satan sandalet konumunu korumaya devam ediyor. Ultra yumuşak, yüzde yüz geri dönüştürülebilir köpükten elde edilen süper yuöuşak tabanı ve özelliğine sahip ayak tabanı, anatomik kavrama özelliğine sahip yan bantları ve Plus Foam teknolojisi ürünü yenilikçi taban birimi ile Nexpa yine harikalar yaratıyor. Ekolojik ayak izini minimuma indirmek için Nexpa, eski yıpranmış sandaletlerin taban birimini yeni malzemeye dönüştüren “beşikten beşiğe” geri dönüşüm işlemi uygulanarak üretildi. Nexpa müşterileri evlerinde bulunan eski, yıpranmış, artık kullanılmayan sandaletlerini PO Kutusu’na gönderebiliyor ve böylece Plus Foam onları yeni bir sandalete dönüştürebiliyor. Bu mevsim için Nexpa iki farklı modelde sizlerle buluşuyor.      

 

 

Nexpa PRO ile konforu maksimum düzeyde deneyimleyin…

 

Vans’in en sevilen sandaletleri şimdi Pro’ya dönüştü. Nexpa Pro, orijinal versiyonunu, ağır yük taşıma özelliğine sahip malzemelerle yeniliyor. Böylece ayağa tam oturuyor ve dayanıklılık katsayısı daha da yükseliyor. Anatomik bant destekli, süper yumuşak kalıba dökülmüş Ultracush ayak tabanı, ergonomik nubuk üst birimi ve neoprene astarıyla Nexpa Pro hem plajda hem sokakta en birinci tercihiniz olacak!

 

Ekolojik ayak izini minimuma indirmeyi hedefleyen Nexpa, eski yıpranmış sandaletlerin taban birimini yeni malzemeye dönüştüren “beşikten beşiğe” geri dönüşüm işlemi ile üretildi. Nexpa müşterileri evlerinde bulunan eski, yıpranmış, artık kullanılmayan sandaletlerini PO Kutusu’na gönderebiliyor ve böylece Plus Foam onları yeni bir sandalete dönüştürebiliyor. John Florence versiyonuyla birlikte bu sezon Nexpa Pro dört farklı renkle sizleri bekliyor.

 

 

 

 

 

OG Slip ile dayanıklılık ve rahatlık birarada…

 

Vans, çok tutulan Surf Sider serisi ve klasik Vans mirasından esinlenerek geliştirilmiş OG Slip ile  hem dayanıklı, hem de rahat bir seçenek sunuyor. Vanslite kompresyonlu ayak tabanı, Surf Sider ruhuna uygun dış taban ve waffle kalıplı altı ile OG Slip üstün bir teknoloji ve seçkin bir stili bir arada barındırıyor. Ürün bu bahar beş yeni klasik baskı ve renkle tüketicilerle buluşuyor.

 

Chandler ile üstün kalite performansı hissedin…

Vans’ın sandalet serisine yeni katılan Chandler, uzun yıllar kullanılmak üzere tasarlanmış birinci kalite deri bir sandalet modeli olarak öne çıkıyor. Model; üç kat yoğunlaştırılmış ayak tabanı, ayağı saran anatomik özellikli bandı ve kaymaz, dayanıklı kavrayış yeteneği ile dikkatleri çekiyor. Chandler, Gato Heroi koleksiyonundan Vans x FREAKWAIVE! baskılı versiyonu da içine alan üç çekici renk ile sezondaki yerini alıyor.

Thresher ile ayaklarınızda tam hakimiyet hissedin…

 

Tresher, ultra yumuşak EVA tabanı ile mükemmel bir yastık  etkisi yapıyor.  Çift dansiteli ve kontrast çizgili orta tabana tutturulmuş şekilde tasarlanan kemerli destek bandı bulunan modelin dayanıklı ve ters “waffle” baskılı  alt tabanı kaymayı önlüyor.

Thresher, iki Hawaii tarzı grafik desenli olanları da dahil olmak üzere altı yeni rankle raflardaki yerini alıyor.

 

Side Slip’lerle koleksiyon renkleniyor…

 

Ergonomik süet bant, yumuşak astar ve retro dokuma logoya sahip Side Slip, mükemmel bir yastık etkisi yapan ultra yumuşak EVA tsabana sahip. Üç kat daha yoğun taban yapısı ve anatomik ayak kemeri destek sistemi ile ayaklardaki hakimiyeti artıran Side Slip aynı zamanda ters “waffle” tabana da sahip. Yani hiç kaymıyor!

 

Lanai’nin 7 rengi hayal gücünü zorluyor…

 

Yumuşak yüzeyi, PVC’siz, anatomik üst ayak bandı ile konforu en seviyede tüketicisiyle buluşturan Lanai bu yaz yine çok farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.  Geleneksel Vans grafik baskılarının kullanıldığı tek parça dayanıklı ayak tabanının yanısıra Lanai’nin de dış tabanı ters ‘waffle’ dokusuna sahip. Yani Lanai hiç kaymıyor! Dane Reynolds serisinin kendine özgü desenlerinin de olduğu yedi yeni renk bu sezon raflarda yerini aldı bile…

vn-0fjc5g2 vn-0rrk7sh vn-0qgu398 vn-0oyz7n8 vn-0oy47ly vn-0nki7pd vn-0nj87ym vn-0l907pd vn-0kwo807 vn-0kv87n5 vn-0fjcngm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir