GÜZELLİK

Sonbahara özel manikür: Benekli tırnaklar

Bu sonbahar tırnaklarına canlılık gelsin!

Havadaki değişimler kendini iyice göstermeye başladı. Kış emin adımlarla geliyor! Deniz ve havuz kenarlarında, bütün gün dışarıda olduğumuz, eğlenceli dakikalar geçirdiğimiz yaz ayları geride kalırken, evde vakit geçirme ayları geldi. Bizce bu durumu fırsata çevirmenin tam zamanı! Hazır böyle bir zamanın varken, orijinal ve trendy bir manikür elde etmeye ne dersin? Sana ilham vermesi için tam dasonbahara göre bir önerimiz var! Hemen denemeye ne dersin?

İlk adım:

İşe ilk önce tırnaklarını korumak ve pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için base coat uygulayarak başla. Bu katman sayesinde ojenin ömrü çok daha uzun olur.

İkinci adım:

Her iki elinde de, sadece iki tırnağına kırmızı tondaki ojeni uygulama. Daha yoğun bir kırmızı renk için, ojeyi iki kat sürüp, kurumasını bekle.

Üçüncü adım:

Şimdiki adımda tırnak sanatı yapacağız! Beyaz ve siyah renkteki ojelerini hazırla! Sürmediğin iki tırnağından birine beyaz ojeni sür. Kuruduktan sonra, toplu iğne başını siyah ojene batırıp, minik benekler oluştur. Biraz daha orijinallik için, diğer boş tırnağına da siyah oje sürüp, aynı işlemi bu kez beyaz ojeyle uygula.

Dördüncü adım:

Son olarak da ojelerinin parlaması için şeffaf bir oje uygulayıp, manikürünü sonlandır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir