GÜZELLİK

Bütün kadınların bildiği 12 güzellik problemi

Bütün kadınların bildiği 12 güzellik problemi


Bizi makyaj yaparken çıldırtan 12 problem

Sen de makyaj yaparken bazen çıldıracak gibi oluyor musun? Eyeliner çekerken, bir gözüne mükemmel cat eyeliner yaptın ama diğerine bir türlü yapamıyorsun. Merak etme yalnız değilsin. Bütün kadınların problemleri aynı. Gelin şimdi hepberaber en sinir olduğumuz durumlara göz atalım. Bakalım aralarından kaç tanesi senin de başına gelmiş ?

1. Cat eye yapmaya karar verdiysen, öncelikle arkadaşlarını arayıp geç kalacağını söylemen gerekiyor. Çünkü bu iş planladığın gibi gitmeyebilir.

2. Ojen soyuldu diye, bir parmağından ojeni çıkardın ve sürmeyi unuttun! Merak etme, bir tırnağının ojesiz olması bu sene moda.

3. Saçlarını yıkasan mı, yıkamasan mı? işte bütün mesele bu!

4. Kırmızı rujunu sürerken hapşurman mı geldi? Merak etme tek değilsin, ruj sürerken pür dikkat olmak bazen işkence olabiliyor.

5. Göz kalemi çekerken biraz taşırdın mı? Üşenme, silip en baştan sürmelisin.

6. Acele makyaj yaptın ve biraz abartı mı oldu sanki? İşe giderken de dumanlı göz makyajına gerek yok, açık renkli farla o makyajı yumuşatsak mı ne?

7. Eve geldin, makyajını çıkardın ve arkadaşların aradı, gel dışarı çıkalım diyorlar. AAAAAH!

8. İşyerinde arkadaşın fazla tokan var mı diye sordu ve çantanda son bir tane var. Ne dersin?

9. Maskara sürerken mükemmel kirpik yapacaksın diye panik yaptın ve fırçanı düşürdün ve burnunda kocaman siyah leke kaldı. Hadi en baştan fondötenini sür bakalım.

10. Bir kadının en savunmasız anı ojesinin kurumasını beklerkendir. Ne uyuyabilirsin ne de evden çıkabilirsin.

11. Evdeki beyaz havlular artık beyaz değil maalesef, değil mi? Belki de makyajını artık birkaç kere temizlemen gerekiyor.

12. Makyaj yaparken unutulan ütü yanıklarından bahsetmiyoruz bile!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir