GÜZELLİK

Trend alarmı: Nude dudaklardan sonra şimdi de nude tırnaklar!

Nude tırnaklar

Sonbaharın gelmesiyle yazın renk renk sürdüğümüz ojeleri dolaplara kaldırdık. Maviler, yeşiller yerineklasik french manikür veya kırmızıyı tercih ediyoruz. Özellikle okula veya işe giderken, kıyafetimize uygun ojeler adeta bizim kurtarıcımız oluyorlar! Doğallığın her alanda en popüler olduğu bu sezonda, tırnaklarda da doğallık moda oldu desek şaşırmazsın, değil mi? 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda süt rengi, ‘yok gibi’ duran ojeler çok moda!

Sonbahar trendi: Süt rengi tırnaklar

Sonbaharda, kırmızı halıdan sokak stiline kadar dikkatimizi çeken bir detay var: süt rengi tırnaklar.Nude rengi rujlardan sonra nude ojelerde de çok popüler! Tırnaklarının kendi rengine yakın bu tonlar, hem çok romantik hem de bakımlı duruyor. Tabii, nude ojeni sürmeden önce tırnaklarına bakım yapman şart! Çünkü doğal tonlardaki ojeler, tırnaklarındaki kusurları göstermeye daha meyillidir.

Editörden not: Kuruyan ve soğuyan hava ellerinin en büyük düşmanı! Bu sebeple, çantanda sürekli el kremi bulundurmanı tavsiye ediyoruz.

Nasıl sürülür?

Açık renkli oje sürmek, koyu renkli ojelere göre daha zordur. Daha çok hata gösterebilen bu renkleri, dikkatli sürmelisin.

-Ojeni sürmeye tırnak kenarlarından başla, tırnaklarının kenarlarını ve dibini sürdükten sonra ortasına sürebilirsin.

-Fırça izi olmaması için, hızlı ve bol sürmelisin. Eğer fırçanda yeterli derecede oje yoksa, tırnaklarında fırça izi kalabilir

-Ojendeki hataları/taşan yerleri düzeltmek için mutlaka kurumasını bekle, yoksa daha da kötü yapabilirsin.

-İkinci katı da sür ve kuruması için minumum 10 dakika bekle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir