Yeni head&shoulders Okaliptus Özlü Rahatlatıcı Bakım

ile Güven Kendine, Geç Öne

 Her alanda en iyi performansı sergileyebilmek için başarının anahtarı, fiziksel ve zihinsel olarak kendini hazır hissetmektir. head&shoulders’ın yeni Okaliptüs Özlü Rahatlatıcı Bakım Şampuanı, kaşıntıyı* ve kepeği** %100’e kadar önler, daha fazla özgüvenle bir adım öne geçmenize yardımcı olur.

Çoğu zaman başarısız olmamızın nedeni özgüvene ve başaracağımıza dair inanca sahip olmamamızdır. En ufak bir endişe veya olumsuz düşünce, olabilecek en yüksek başarıyı gerçekleştirmemize engel olabilir. En iyi performans için kendimize sonuna kadar inanmamız ve güvenmeniz gerekli. İşte bu noktada fiziksel görünümümüzden emin olmak öz güvenimizi pekiştirerek endişelerimizden kurtulmamıza yardımcı olur. Kaşınan*, kabuklanmış bir saç derisi, hedeflerimizin peşinden giderken dikkatimizi dağıtabilir ve özgüvenimizi sarsabilir.

 

Saç derisinde kaşıntı, saç derisi doğal dengesini kaybetmiş kişiler arasında çok yaygın bir sorundur. Saç derisinin kirlilik, stres ya da sıcaklık değişimi gibi iç ve dış etkenlere olan bir reaksiyonu olabilir. Kaşıntı aynı zamanda kepeğin ilk belirtilerinden biridir ve bu nedenle, saç derisinin genel durumu daha da kötüleşmeden, soruna mümkün olduğunca çabuk müdahale etmek daha da önemlidir. Saç derisi kaşıntısı ve gözle görülür kabuklanma hem can sıkıcı ve rahatsızlık vericidir. Hem hayatımızdaki daha önemli konulara odaklanmamızı engeller hem de topluluk içerisinde, kaşınma isteği karşı konulamaz olduğunda özgüvenimizi sarsar. Sağlıklı bir dengenin geri kazandırılması ve kaşıntının ve kepeğin azaltılması için saç derisinin genel durumunun iyileştirilmesi gereklidir.

 

İşte head&shoulders’ın yeni Okaliptus Özlü Rahatlatıcı Bakım Şampuanı, arındırıcı maddeler ve bakım bileşenlerinin özel bir karışımına sahiptir. Bu bileşenler, saç derisinin sağlıklı dengesini yeniden kurarak %100’e kadar kaşıntısız* ve %100’e kadar kepeksiz** saçlara kavuşmaya yardımcı olur.  “Özgüven performansımızda çok önemli bir rol oynar” diyen dünyaca ünlü profesyonel freestyle futbolcuları Billy Wingrove ve Jeremy Lynch, “Siz de yeni head & shoulders Rahatlatıcı Bakım Şampuanı ile saç derinizde kaşıntıyı* unutun. Mükemmel görünen, güzel kokan ve iyi hissettiren saçlarla kendinize güvenin, öne geçin” diyorlar.

 

head&shoulders Okaliptus Özlü Rahatlatıcı Bakım Şampuanı kepeğin** ve kaşıntının* nedenlerini ve belirtilerini uzaklaştırırken, sağlıklı, dengeli saç derisine ve güzel görünen saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Siz de hayatın size sunduklarına hazır olun– kaşıntı* veren kesintiler olmadan!

 

 

*Kepekten kaynaklanan

**Düzenli kullanım ile gözle görülen kepenlenmeyi önlemeye yardımcı olur

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top