Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Alan Herkese

 Samsung Elektrikli Süpürge Hediye! 

 

İstanbul, Temmuz 2013 – Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics’in sunduğu kampanyalar Ağustos ayında da devam ediyor. Samsung’un son kampanyası ile Kurutmalı Çamaşır Makinesi alan herkes, hediyesi olan Samsung Elektrikli Süpürge’nin de sahibi oluyor.

 

Kurutmalı Eco Bubble Çamaşır Makinesi ile Çamaşır Asma Derdi Sona Eriyor!

Günümüzün balkonsuz evlerinin en büyük derdi hiç kuşkuşuz yıkanan çamaşırları asmak ve kurutmak. Samsung Eco Bubble Kurutmalı Çamaşır Makinesi işte bu derde son veriyor ve çamaşırlar tertemiz olurken, kurutma özellikleri sayesinde kullanıcıların yaşam kalitesini de yükseltiyor.

 

Samsung WD906U4SAGD ve WD906U4SAWQ modelleri kurutmalı çamaşır makinelerinde bulunan Eco Bubble köpük teknolojisi ile tüketicilerin, hem çamaşır yıkarken hem de kuruturken hayatlarını kolaylaştırıyor. Makinenin Air wash sistemi sayesindeyse, sıcak hava ile çamaşırlara sinen kötü kokular giderilirken, sterilizasyon özelliği ile kıyafet ve yastıklardaki bakteriler tamamen yok ediliyor.

 

Samsung Elektrikli Süpürge Bedava!

Eylül sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamındaki Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesini alan tüketiciler 328 TL değerindeki VCC4780V32/XTR modeli Samsung Elektrikli Süpürge’ye de ücretsiz olarak sahip oluyorlar.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top