Minimalizmin geometrik hakimiyeti

Belle Atasay; Minimalizmin geometrik hakimiyeti

 Mücevher modasında son yılların yeni trendi olan çapraz etkiler, şehirli kadının markası Belle Atasay’ın 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki “Empathy” stiliyle feminen ve modern kadınlar için birbirinden şık ve ikonik mücevherlere dönüştü.

 Empathy_gerdanlik_1250TL

Dünya moda trendlerini mücevhere taşıyan Belle Atasay, 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonunda kusursuz görünmeyi seven, günün her anı ışıldayan, dikkat çekici, şehirli kadınlar için “Empathy” konseptini tasarladı. Moda akımında 60-70’li yılların  etkisinin gözleneceği, geometrik desen vurgusunun ön planda olduğu 2014 mücevher modasına kafes formlarıyla giriş yapan Belle Atasay, modayı dünyayla aynı anda takip ettiğini vurguluyor.

 

Belle Atasay’ın kafes etkisiyle birleşen dinamik küpe ve kolye tasarımları, kadınların gündelik yaşamlarına tatlı ışıltılar katarak tarz sahibi olmanın keyfini yaşatıyor. Altının pırlanta ihtişamıyla işlenerek natürel ya da gösterişli farklı renk seçenekleriyle muhteşem uyumunu gözler önüne seren bu tasarımlar, minimalizmin kafes formundaki halini vurgulamayı hedefliyor.

 

Özlem Süer’in moda konsepti danışmanlığında geliştirilen Belle Atasay 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki takılar, yoğun çalışma temposuna aldırmadan kendine özen gösteren ve şıklığıyla hayat bulan kadınların vazgeçilmez mücevherleri arasında olacak.

 

Belle Atasay “Empathy” konseptindeki tasarımlara sahip olmak için en yakın Atasay mağazasına uğramanız yeterli.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top