Genel

ATLAS HALI’DAN NANO HALI BULUŞU

DÜNYADA BENZERİ YOK; TÜM ATLAS HALILAR ARTIK KENDİ KENDİNİ TEMİZLİYOR!

  • 45 yıllık köklü geçmişinde öncü marka kimliğiyle anılan Atlas Halı, bir Türk markası olarak dünyaya önemli bir buluş armağan ettiği ‘Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halı”larının mucizesini, boğazın güzelliğine eşlik eden teknede düzenlediği etkinliğinde basın mensupları ile yeniden paylaştı.
  • Atlas Halı, basına özel düzenlediği iftar yemeği buluşmasında, dünyaya armağan ettiği nano halıların mucizesini de basın mensuplarına bizzat deneyimletti. Nano halının vişne, kahve, kola gibi kalıcı lekeler bırakan maddelere karşın hiç leke kalmaması testlerine büyük ilgi gösteren basın mensupları keyifle geçen gecede, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’ndan nano halı ile ilgili detaylı bilgileri aldı.
  •  Başarılı tasarımcı kadrosunun tasarımlarını taşıyan Atlas Halı’nın artık tüm halıları; kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, toksik gazları ve kokuları yok eden, vücutta biriken statik elektriğin atılmasını sağlayan, kimyasal içermediği için gıda ile temasta dahi güvenle kullanılabilen özellikleri taşıyor.

Dünyada saygın bir yeri bulunan Türk halı sektöründe 45 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı, yine bir Türk firması olan İnnovcoat işbirliği ile geliştirdiği kendi kendini temizleyebilen ve yüzeyindeki organik kirlerin ışık altında parçalanıp yok olmasını sağlayan nano halılarla dünyaya bir buluş armağan etti.

Suyun üzerinde yaşamasına rağmen su iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek yaratılan Atlas Nano Halılar, sıvı itici gücü ile leke barındırmadığı gibi herhangi bir ışık kaynağından aldığı enerjiyle günlük yaşamdaki kir ve tozları kendi kendini temizleyerek yaşama benzersiz bir kolaylık ve keyif katıyor; halı temizleme sıkıntısına son veriyor.

ATLAS_HALI_NANO_HALI_SERI_CIKTI

Leke olsa da, olmasa da kendi kendini temizliyor!

 

Atlas Nano Halılar’ın üzerinde görülen bir leke olmasa bile, kendi kendini sürekli temizleme özelliği sayesinde sigara, duman, is, ayak kiri gibi yaşamın içerisinde bulunan gözle görünmeyen kirler barınamıyor. Yine bu üstün özelliği sayesinde halının renkleri zaman içinde birbirine karışmıyor, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi ışıl ışıl kalıyor. Atlas Nano Halı, odanızın havasındaki organik toksik gazları ve kokuları ışık aldığı sürece yok ediyor.

 

Stres dolu bir yaşama rahatlatıcı bir katkı sunuyor!

 

Nano Halı, ısı yalıtkanlığını azaltmadan, yüksek elektrik iletkenliği sayesinde, vücutta biriken statik elektriğin atılmasına yardımcı oluyor.

 

Nem ve küfe karşı dayanıklı,  Bakteri, mantar ve ev akarları (mite) barındırmıyor!

Uluslararası test ve değerlendirme kurumu (INTERTEK) raporlarına göre Atlas ‘Nano Halı’nın içerdiği özel formülasyon ile yüzde 99,1 oranında bakteri barındırmıyor. Ayrıca zararlı kimyasal maddeler içermediği için evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

ATLAS_HALI_NANO_HALI_SERI_CIKTI

Son derece sağlıklı ve hijyenik !

 

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan gıda ile temas testinden de başarıyla geçen Atlas Nano Halı ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.atlashali.com.tr ve www.nanohali.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Destek talepleri için de 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattını arayabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir