BİEN’DEN KADINLAR İÇİN ZARİF,ERKEKLER İÇİN SERT HATLAR

Bien; beğeni toplayan serilerini, kadınların ve erkeklerin zevkine hitap edecek şekilde, birbirinden farklı tarzlarda tasarladı.

 

Moda, yemek, alışveriş gibi pek çok konuda olduğu gibi dekorasyon konusunda da kadın ve erkeğin beğenileri bazı farklılıklar gösteriyor. Seramik sektörünün yenilikleriyle öne çıkan firması Bien, bu farklılıkları göz ardı etmeyip; İnci, Eramosa, Fracture ve Alto adlı serilerini hem kadınlar hem de erkekler için ayrı renklerde ve formlarda tasarladı.

 

 

İNCİ: ASALETİN VE ZARAFETİN ADI

nci Kadin

İnci serisi, hem erkeklerin beğenisine hitap edecek siyah renkte, hem de kadınların zevkini yansıtacak, banyolara duru bir görünüm kazandıracak beyaz renkte üretiliyor.

 

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle, incinin güzelliğini yansıtan seri, mekânlarında asillik ve zarafeti yansıtıyor. 30×80 cm ebadında üretilen İnci serisi, siyah ve beyazın şıklığını yaşam alanlarına taşıyor. 2012 yılında seriye yeni eklenen 30×80 ebatlardaki Gül ve Damla dekorlar ise seri ile mekân bütünlüğünü tamamlıyor. İtalya’nın, dünya çapındaki saygın kuruluşlarından biri olan “Como Kültür Departmanı Avrupa Tasarım Kuruluşları Bürosu” tarafından düzenlenen A’ Design Awards ‘da katıldığı 5 tasarımıyla da ödüle layık görülen Bien; Yapı-İnşaat Malzeme ve Sistemleri kategorisinde “İnci” ile yarışmadaki en yüksek ödül olan Platin A’ Design Ödülü’ne layık görüldü.

 

 

FRACTURE: SIRADIŞI BİR TASARIM

Fracture Erkek

Cam kırıklarının büyüsünü yansıtan pırıltılı görünümüyle kadınların gönlünü fetheden Fracture serisi, dokusundaki geometrik şekillerle de erkeklerin tercihi olacak.

 

Fracture serisi, serbest geometrik formu ve sıra dışı çizgileriyle cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan Fracture, dekonstrüktivist akımın tüm minimalizmini mekânlara yansıtıyor. Fracture Serisi 30×80 ebadında siyah ve beyaz fonlardan ve üç boyutlu pırıltılı dekorlardan oluşuyor. Aynı zamanda bu büyüleyici serinin tamamlayıcısı olarak seramik sağlık gereçleri  sınıfında yer alan klozet ve lavabo dünyanın en prestijli kurumlarından Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği, A’Design Awards’ın Altın Ödül’üne sahip.

 

 

ALTO: IŞILTI, GÖSTERİŞ, İHTİŞAM

Alto Kadin (3500 x 2301)

 

 

Işıltılı ve gösterişli bir görüntüye sahip olmak ve mekânlarında fark yaratmak isteyen herkesin beğenisini kazanan seri, renk değiştirme özelliğiyle dikkat çekiyor.

 

İhtişamlı, tasarımda ve dekorasyonda ön plana çıkacak mekânlar oluşturmak isteyenlerin tercihi Alto serisi 30×60 platin ve beyaz renk seçenekleriyle ışıltılı ve gösterişli mekânlar oluşturuyor. Serinin üzerinde bulunan üç boyutlu kabartmalı doku ve parlak görünümü sebebiyle bakış açısına göre renk değiştirebilen ve ışık oyunlarına cevap verebilen Alto serisi yaşam alanlarına muazzam bir hareket, ışıltı ve zenginlik getiriyor.

 

ERAMOSA: MERMERİN İLHAM VERDİĞİ SERİ

ERAMOSA Erkek

 

Maskülen özelliğiyle erkeklerin tercihlerini etkileyen Eramosa serisi, doğal görünümü ve sıcak renk tonlarıyla da kadınların gönlünü fethediyor.

 

Kanada kökenli Eramosa mermerinden ilham alınarak üretilen doğal ve sıcak renk tonlarına sahip seri, hoş ve yumuşak bir kontrast içerirken, geniş kullanım yelpazesiyle farklı seçeneklere ışık tutuyor. İnce damarlı görünümü ile doğallığı yansıtan Eramosa serisi kahve, vizon ve fildişi alternatifleri ile Bien’in iddialı ürünlerinden biri… 21×63 duvar ve 40×40 yer karosu olarak üretilen Eramosa, rektifiyeli olmasının ve dijital teknolojinin sağladığı tüm avantajlarını bünyesinde barındırıyor. 21×63 ebatlardaki Leaf ve Edera dekorlar ise serinin sadeliğine dinamizm katıyor.

Eramosa Kadin

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top