ERKEKLER SPERRY TOP SIDER İLE SONBAHARA STİLLERİNDEN EMİN ADIMLARLA GİRİYOR

ERKEKLER SPERRY TOP SIDER İLE SONBAHARA STİLLERİNDEN EMİN ADIMLARLA GİRİYOR

Dünyada tekne ve yat içi kullanıma uygun ayakkabılarıyla deniz severlerin gözdesi olan Sperry Top Sider; günlük kullanıma uygun, erkek casual ayakkabı modelleriyle de dikkat çekiyor. Sperry Top Sider, sonbaharda stilinden emin giriş yapmak isteyen erkeklere Bahama ve Striper modelleriyle hitap ediyor. Süet ve deri seçenekleriyle farklı ihtiyaç sahiplerinin ilgisine sunulan Sperry Top Sider yeni sezon casual ayakkabılar, tek renk ve çift renk kombinasyonlu modelleriyle de adından söz ettirecek.

Kahverengi ve mavinin göz alıcı ruhu Bahama ve Striper modellerinde

Erkeklerin vazgeçilmezi olan mavi ve kahverengi gibi klasikleşen renklere, sportif bir stil kazandıran Sperry Top Sider, Bahama ve Striper modelleriyle göz dolduruyor. Sperry Top Sider yeni sezon casual ayakkabılar dikişli burun ve tabanlarında yer alan ince şerit detaylarıyla güçlü tasarım yönünü moda severlerle paylaşıyor.

Sperry Top Sider Bahama modelleri; deri ve süet seçenekleri, lacivert beyaz ve gri kahverengi kombinasyonlu, düz renk modelleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Sperry Top Sider Striper modelleri ise; süet, kahverengi mavi ve siyah kahve renk kombinasyonlarıyla öne çıkıyor.

Sperry Top Sider yeni sezon Bahama ve Striper erkek casual modelleriyle siz de sonbahara stiline güvenen adımlarla giriş yapabilirsiniz.

BAHAMA  DERİ 249 TL-1 BAHAMA  DERİ 249 TL-2 BAHAMA CANVAS  189 TL-1 BAHAMA SUEDE 199 TL-1 BAHAMA SUEDE 199 TL-2 STRIPER  SUEDE 199 TL-1 STRIPER  SUEDE 199 TL-2

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top