Genel

CALVIN KLEIN İLE BU YAZ DA ERKEKLER ÇOK ŞIK

Lacivert, gri, bej, beyazlar ve kızıl tonlar; yaz mevsiminin tüm renklerini yansıtan Calvin Klein gömlek ve şortlar, şıklığından vazgeçemeyen erkeklerin bu yaz da bir numaralı tercihi olacak.

Calvin Klein, yaz günlerine özel hazırladığı rengarenk şort ve gömlek modelleri ile yine iddialı ve göz alıcı bir koleksiyon sunuyor. Prestijli erkeklerin vazgeçemediği dünya markası Calvin Klein, 2013 yaz sezonu gömlek ve şortlarıyla farkını ortaya koyuyor. Hem klasik hem de spor modelleriyle birçok alternatif sunan yeni sezon gömlek ve şortlar, erkeklerin gündüz ve gece şıklığına şıklık katacak.

 Calvin Klein modelleri bu sezon da moda severlerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor. Calvin Klein gömlek ve şortlardaki gri, bej, lacivert ve kiremit tonları ruhunda şıklığı ve rahatlığı taşıyan stil sahibi erkeklere hitap ediyor. Calvin Klein koleksiyonunda yer alan gömlekler, farklı çizgileri ve tasarımlarıyla yaz günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Şort modellerinde de hem renk hem model çeşitliliği sunan Calvin Klein, çizgili ve kareli desenleri ile de erkeklere farklı bir tarz sunuyor.

Calvin Klein Beyaz Gömlek 259 TL Calvin Klein Şort  369 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir