Genel

BİSİKLET KEYFİNİZ DORUKLARA ÇIKIYOR

Dünyanın en büyük spor perakende markası Intersport, hem çocuklara hem de bisiklet tutkunu büyüklere çok özel bir ürün sunuyor. Nakamura Peak Comp şehir bisikleti ile yaz aylarında bisiklet keyfiniz doruklara çıkacak.

Dünyanın en büyük bisiklet üreticisi olan Nakamura; kalitesi ve rahatlığıyla kendine uygun bir bisiklet arayanlar için en doğru tercihi sunuyor. Ön ve arka fren sisteminin gelişmiş özellikleriyle güvenilir sürüş sağlıyor. Karneleri alan öğrenciler ve bisiklet severler için en ideal hediye alternatifi olan Nakamura, Intersport mağazalarında farklı model seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Kırda ve Şehirde Rahatlıkla Kullanılıyor

 

Farklı birçok ürünü tüketicisinin beğenisine sunan Intersport, bisiklet severlere yepyeni bir ürün sunuyor. Keyifli bir bisiklet turunun yerini hiç bir şeyin tutamayacağı yaz günlerinde Nakamura Peak Comp erkek bisikleti, hem şehirde hem de kırsal alanda kullanılabildiği için tüm yollarda en büyük yardımcınız oluyor. Ergonomik, ayarlanabilir koltuğu ile rahat kullanım sağlayan Nakamura Peak Comp bisiklet her yerde herkes tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

Intersport mağazalarında bulunan Nakamura Navarra bisikletleri ise kadınlara özel tasarımları ile dikkat çekiyor. Farklı dizaynı ile kadınların şehirde rahatlıkla kullanabileceği Navarra, Intersport mağazalarında sizleri bekliyor.

INTERSPORT - Nakamura- Peak Comp MTB 26 IncH - 649,99 TL INTERSPORT Cytec Ranger Evo - 119,99TL INTERSPORT Cytec Saddle Çanta - 34,99TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir