Genel

KETENİN HAFİFLİĞİNİ KİĞILI YAZ KOLEKSİYONU İLE YAŞAYIN

Yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı keten, Kiğılı yaz koleksiyonunda özenle işlenerek çok özel bir koleksiyona dönüşüyor. Yazın serinliğini koleksiyonunda yaşatacak olan Kiğılı, bermuda pantolonlarıyla eşsiz bir rahatlık sunuyor.

Yaz aylarında en çok tercih edilen kumaşlardan biri olan keten, Kiğılı koleksiyonunda özenle işlenerek çok özel gömleklere dönüşüyor. Terletmeyen ve hava geçiren özelliği ile yazın sıcak günlerinde tüm gün rahatlıkla giyebileceğiniz Kiğılı keten gömlekleri, kareli ve düz desenlerle hazırlandı. Keten saflığında ve Kiğılı kalitesinde üretilen gömleklerde favori renk bu yıl mavi. 5 farklı deseni bulunan kareli gömlekler sportif beyler için çift cepli, kapaksız, kolu katlanabilir apoletli, yıkamalı olduğu için extra yumuşak olarak üretildi.

Stil sahibi erkeklere özgü keten düz gömlekler ise beylere özel olarak şık bir şekilde tasarlandı. Beyazdan saks rengine kadar 4 farklı renkle üretilen düz keten gömlekler cep yerinde kullanılan süs şeritleri ile şıklığınıza şıklık katacak.

Sıcak Yaz Günlerinde Kiğılı Bermudaları İle Serinleyin

Farklı renklerdeki bermudalar ile kombinleyebileceğiniz Kiğılı gömlekleri ile bu yaz hem sıcaklardan bunalmadan hem de şıklığınızdan ödün vermeden bir yaz geçirmeniz mümkün.

Kiğılı yaz koleksiyonunun diğer bir özel ürünü ise pantolonlar. Gömleklere benzer olarak mavi renklerin öne çıktığı bermuda koleksiyonu, düz ve ekose desenli olmak üzere 2 faklı grupta üretildi. Bu yıl Kiğılı bermuda koleksiyonunda düz model kategorisinde mavinin tonları, mor, yeşil, toprak ve bej renkleri hakim olurken, ekose desenlerde ise mavi, kahve, yeşil, vizon ve gri tonları bulunmakta. Klasik ve kargo cep model olarak hazırlanan bermuda koleksiyonunda bu yaz erkekler daha rahat olacak.

Müşterisini memnun etmeyi ilke edinen Kiğılı, büyük beden müşterileri için de özel ürünler hazırladı. 54 ve 60 beden arası müşterileri için koyu renklerde klasik model bermudalar hazırlayan Kiğılı, erkekleri rahatlığa ve şıklığa davet ediyor.

Kiğılı Bermuda 75TL (1) Kiğılı Gömlek 125TL (4)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir