Trend Micro’nun Bireysel Ürünler Dağıtıcısı Onyedi Bilişim Oldu

Dijital bilgi güvenliği konusundadünya lideri Trend Micro’nun bireysel ürünleri artık Onyedi Bilişim güvencesiyle kullanıcılarla buluşuyor.

 

Japonya merkezli siber güvenlik firması Trend Micro ile internet güvenliği konusunda uzmanlaşan Onyedi Bilişim, Trend Micro’nun bireysel ürünlerinin Türkiye’deki dağıtımı konusunda işbirliği yaptı. Distribütörlük anlaşmasıyla birlikte, Türkiye’de Trend Micro ürünlerini satın alan tüketiciler, Onyedi Bilişim’den satış öncesi ve sonrasında hızlı ve profesyonel destek alarak, her türlü yenilik ve gelişmeye anında ulaşacak.

 

Yeni distribütörlük anlaşmasıyla birlikte Trend Micro’nun tüm bireysel ürün paketlerinin üzerinde Onyedi Bilişim logosu ve destek için gerekli bilgiler bulunacak.

 

Kurulduğu günden bu yana bilgi teknolojileri sektöründe internet güvenliği konusunda çalışmalar yürütmüş ve bu alanda uzman kadroları ile pazarda kendine önemli bir yer edinen Onyedi Bilişim, satış öncesi ve satış sonrası vereceği hizmetlerle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

 

Türkiye’nin her bölgesinde güçlü iş ortakları ve dağıtıcılara sahip olduklarını belirten Onyedi Bilişim Genel Müdürü Yılmaz Kişeçok, “Bölgesel etkinliğini hem bireysel pazarda hem de kurumsal pazarda üst seviyelere taşımayı, pazarı daha fazla genişletmeyi, bölgesel iş ortakları, dağıtıcı ve bayi kanalını güçlü ve kazançlı iş ortakları modelleriyle geliştirmeyi hedefliyoruz. Bundan böyle dünyanın en önemli güvenlik şirketlerinin başında gelen Trend Micro’nun iş ortaklığıyla gücümüze güç katarak güvenlik alanında hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Türkiye’deki tüm tüketicilerin güvenliği için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyerek sözlerine başlayan Trend Micro Türkiye Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu, “Sürekli artan siber tehditler karşısında aldığımız önlemler ve geliştirdiğimiz ürünlerle tüketicileri korumayı hedeflerken, kullanıcılara yakın destek verecek iş ortaklarıyla işbirliğine gidiyoruz. Onyedi Bilişim’in güvenlik çözümleri sektöründeki deneyimine güveniyoruz ve ortaklığımızın uzun süre devam edeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Trend Micro’nun bireysel ürünleri arasında;  Titanium, Mobile Security ve Safesync yer alıyor. Cihazınızı, verinizi, kişisel mahremiyetinizi ve ailenizi siber tehditlere karşı “kolayca koruma” sağlayan Titanium ailesinde dört ürün bulunuyor: Titanium Antivirus+, Titanium Internet Security, Titanium Maximum Security ve Titanium Internet Security for Mac. Mobil dünyada hızla artan tehditlere karşı geliştirilen Trend Micro Mobile Security Personal Edition, bireylerin tüm dosyalarına tüm cihazlarından güvenle erişebilmesini sağlayan SafeSync ve  diğer bireysel ürünler Onyedi Bilişim’in logosu bulunan katma değerli müşteri memnuniyeti programlarıyla bireysel kullanıcılarla buluşuyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top