MODA

Her Parmağa Yüzük Modası

Her-parmaga-yuzuk14-1024x683

Her Parmağa Yüzük Modası

Parmakların süsü, birlikteliğin nişanesi, aksesuar dünyasının şövalyesi…Yüzük, takı denince ilk akla gelen figürdür. “Yüzük parmağı” ifadesine özne olmuş, takı dilini bilenlere çok şey anlatan, her dönemde takı modasında değişik formlara bürünen ve hiç kaybolmayacak bir alışkanlık, hatta güçlü bir tutku.

Yüzük gerçekten de en fazla kullanılan aksesuarlardan biri. Yaygın bir alışkanlıkla en fazla, “yüzük parmağa” yakıştırılsa da, orta parmak, işaret parmağı, serçe parmak ve baş parmağa da rahatlıkla takılan ve her dönemde farklı akımlarla karşımıza çıkan yüzükler, popülaritesini asla yitirmeyeceğini kanıtlıyor.

Yüzük modası

Her sezon şekil, malzeme, renk, ve kullanım şekli olarak değişkenlik gösterenyüzük modasında, şimdiki trend her parmağa yüzük takmak ve eklem yüzükleri.

Sıklıkla televizyon dizilerinden ilham alan takı modasında, şimdilerde en favori stil tüm parmakları yüzükle donatmak.  Bu stilde daha çok ince ve zarif yüzükler tercih edilirken, kristal, cam, boncuk ve doğal taşlarla bezenmiş ışıltılı modeller de tercih edilebiliyor.

Bir çılgınlığa dönüşenher parmağa yüzük modasında bayrağı taşıyan midi yüzükler, altın sarısı renklerin yoğun olarak kullanıldığı, ve bir parmakta çoklu yüzüklerin de taşındığı bu çılgın akımın temsilcileri…

Pırlanta tasarımlarının da yapıldığı midi yüzükler ve eklem yüzükleri sayesinde ellerde ışıl ışıl ve çok sesli ifadeler görmek mümkün…

Yüzük modası bir süre daha bu çok sesli ve kalabalık ifadeli stille beraber yürüyeceğe benziyor.

Her-parmaga-yuzuk15

Stilinize uygun yüzükler

Telden kalpler, sonsuzluk işaretleri, çiçek motifleri ve daha pek çok yaratıcı ve keyifli simgelerin kullanıldığı bu incecik ama trend yüzüklere duyulan ilgi bir çığ gibi yayılıyor. Televizyon dünyasının ünlü simalarının öncülük ettiğiyüzük modasında  sizin zevkinize de hitap edecek bir kombinasyon mutlaka vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir