MODA

Çanta Trendleri

canta-trendleri

Her sezon mutlaka birkaç tane çanta biz kadınlar almadan duramıyoruz. Tasarımcılar çanta trendlerinde de boş durmamışlar ve gardırobumuza farklılık katabileceğimiz tasarımlar üretmişler. Sezon renklerine baktığımızda pudra ve şeker tonları ile sütlü kahve rengi hakim diyebiliriz. Bu renkteki çantaları her türlü kıyafetinizle kombinlemek oldukça kolay ve tek bir çantayla bütün bir sezonu bile akıllıca alışveriş yaparak kapayabilirsiniz.

Püsküllü çantalar siyah ve kahverengi olarak çoğunlukla karşımıza çıkıyorlar ve ayakkabı çanta uyumunu kolayca yakabileceğimiz ürünler hatta takım olarak satılan ürünler mevcut.  Çanta trendlerinde bu sezon beslenme çantası gibi duran ürünleri pek fazla görmüyoruz. Bir ara çanta değil de bavul diye adlandırabileceğimiz çantalar hepimizin kollarında hüküm sürüyordu. Bu çantaları taşımaktan sıkılmış olacaklar ki, yeni sezon trendlerinde daha normal boyutlarda çantalar boy gösteriyor diyebiliriz. Çanta trendleri arasında tanınmış markaların kol altı  çantaları bu sezon da bolca bulunuyor. Kumaş ve yumuşak deriden imal edilen çantaları yazın kolaylıkla taşıyabileceğiniz şekilde tasarlamışlar. Bu sezon çiçekli sırt çantalarını ve yumuşak deriden üretilmiş düz renk çantalarla hepimiz yeni sezonda birer genç kız edasıyla salınabiliriz. Çünkü tasarımlar o kadar genç ve sportif duruyor ki, ne tarafa baksanız renkli, çiçekli desenli yada göze soft bir hava veren çantalar görüyorsunuz.

Çanta trendleri demişken, bu sezonun yaz tüyosu olarak sütlü kahverengi çantalardan bir tane alıp, her kıyafetinizle uyumlu hale getirebilir ve aynı zamanda trendi görünmeyi başarabilirsiniz.

Bilmem hatırlar mısınız birkaç sezon sürekli aynı çanta trendlerini kadınlar kendileri yaratır ve çok ünlü tasarımcıların tek bir çanta modelini herkes istisnasız kolunda taşırdı. Şimdilerde ise biraz daha moda bizi yönetiyor ve ben dümdüz klasik bir çanta alayım dediğinizde bile çizgileri öyle bir tasarlamış oluyorlar ki, bir anda en sade halinizle bile bir tasarımcı çizgisi yakalamış olabiliyorsunuz.

Çanta demişken çanta alırken kısaca nelere trendlerle birlikte, dikkat etmeye çalışabiliriz, birkaç kelime ile bugünlük yazımızı sonlandıralım. Çanta seçiminizde mutlaka aldığınız ürünü deneyin, mağaza içerisinde dolaşın elinizi veya kolunuzu rahatsız ediyor mu, herhangi bir yerinde potluğu veya defosu var mı siz siz olun, kontrol ederek alışverişinizi tamamlayın deriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir