GÜZELLİK

Düğün öncesi güzellik tüyoları

dugun_oncesi_guzellik_tuyolari-0

Düğününüzde cildinizin sağlıklı ve canlı görünmesini istiyorsanız, işte size uzmanından öneriler…

Düğün gününüzün hayatınızın en önemli günlerinden biri olduğunu biliyoruz.

Her kadın bu özel günde kusursuz görünmeyi hayal ediyor. Gelinliğiniz, saçınız, makyajınız… Her şey sizi kusursuz göstermeli.

Peki cildiniz düğüne hazır mı?

Dermatoloji Uzmanı Dr. Gökhan Okan; alınacak birtakım önlemlerle düğün günü daha sağlıklı ve parlak bir cilde kavuşmanın yollarını anlattı:

Doğru ürün kullanın: Evlenecek çiftler, kullandıkları günlük bakım ürünlerine dikkat etmeli. Nikahtan birkaç ay önce ciltlerine uygun ürünleri belirlemek için dermatoglardan yardım alabilirler.

Kreminiz vitaminli olsun: Kullanılacak ürünlerin C vitamini, A vitamini, koenzim Q ve meyve asidi içermesine önem verilmeli. Böylece cildiniz parlak, ışıltılı ve canlı görünür.

Nikah peelingi için geç kalmayın: Cildin parlaklık kazanması için meyve asitli peeling işlemi uygulayabilirsiniz. Düğüne çok az bir zaman kala yapılan peeling işleminin riskli olacağını göz önünde bulundurun.

Gelinlere mezoterapi: Gelin adayları ciltlerinin parlak ve canlı görünüm kazanması için yüz mezoterapisi uygulayabilir. Cilt nemlenmiş, parlak görünüm kazanmış ve yenilenmiş olur.

Dekolte için mezolifting: Yüz dışında boyun, dekolte bölgesi ve ellerde de mezolifting uygulanabilir. Mezoterapi ve mezoliftinge nikahtan dört ay öncesinden başlanmalı ve dört seanslık tedavi kürü uygulanmalı.

Botoksla çizgileri silin: Özellikle yüzün üst kısmı ve göz çevresinde bulunan çizgilerinin ortadan kalkmasında botoks işlemi uygulanabilir.

Tiryakinin dudağına dolgu: Yoğun sigara içen kişilerde, dudaklarda çizgiler görülmeye başlar. Bu çizgilerin hafifletilmesi ve dudaklara hacim kazandırmak için dolgu maddesi enjeksiyonu yapılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir