Yaz rehavetine kapılmayın, bakımlarla güzelleşmeye devam edin!

Güzelleşmek için uygulanan programlar, kış aylarında olduğu kadar yaz aylarında da büyük önem taşıyor. Olumsuz durumlara fırsat vermeden vücudunuza gereken özeni göstermek ise sizin elinizde. Üstelik artık bunun için yanınızda Bioritm Institute var! Bioritm’in Caci Ultimate ve VelaShape gibi bakımlarla yaz ayları “güzellik” ile geçecek.

 

Yaz aylarında rehavete kapılan bioritm_selulit ve tatil havasına giren kişiler zaman zaman vücutlarına özen göstermeyi unutabiliyor. Isınan havalar ve buna bağlı olarak deniz – kum – güneş üçlüsüyle geçirilen uzun saatler buna neden olabiliyor. Böyle durumlarda egzersiz programlarını aksatmamak ve bol su içmek vücudumuzun sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi ve güzelleşme için olmazsa olmaz. Bunun yanı sıra bakımlar da ihmal edilmemesi gereken güzellik sırlarından… Bioritm Institute özel tazeleyici ve ferahlatıcı bakımlarıyla, yaz aylarında güzelleşmeye ara vermemenizi sağlıyor.

 

Bioritm Institute’ün yaz için ideal olan bakımlarından ilki Caci Ultimate… Bu bakım, mikro akım, ultrason, yüksek frekans, düşük enerjili lazer uygulamalarını bir araya getirerek, etkili yeni vücut bakımları sunuyor.

 

Caci Ultimate`in 2 vücut bakım sistemi bulunmaktadır. Bunlardan ilki Conture Programı. Program, özellikle gevşemiş kaslara lifting uygulamak ve kaslara güç kazandırmak; göğüs, kalça, iç bacak, karın gibi bölgelerde oluşan sarkmaları toparlamak amacıyla hazırlanmıştır. Kasların kuvvetlenmesine ve sarkmış, zayıflamış kasların sıkılaşmasına yardımcı olur.

 

Ikinci aşama olan ECM, selülit problemlerinde, selülite neden olan toksin birikimini atmaya ve aynı zamanda söz konusu bölgede, zayıflamış liflerin ve bağ dokularının yenilenip onarılmasına katkı sağlar. Bağ doku aktivitesini artırarak kolajen ve elastin üretimini çoğaltmaya, hücre metabolizmasını hızlandırarak cilt yapısını düzenlemeye destek olur.

 

Böylece portakal kabuğu görünümünü düzeltmeye ve selülitli bölgelerde dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına yardımcı olur.

 

Bioritm Institute uzmanlığıyla uygulanan bir diğer önemli bakım da VelaShape. VelaShape, Amerika Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylanmış ilk bölgesel inceltme cihazı olarak adlandırılıyor.

 

Diğer selülit giderme ve incelme yöntemlerine göre çok kısa sürede ağrısız, güvenli ve etkili sonuçlar veren VelaShape ile hedeflenen vücuda 45’er dakikalık toplam 6-8 seansta kavuşulabiliyor. Tüm dünyada birçok klinikte 3 milyondan fazla müşteri üzerinde yapılan bağımsız uygulamalarla kanıtlanmış olan bu sistem; yaklaşık 5 yıllık klinik araştırmalar sonucu ortaya çıkan en son teknoloji ile, kullanıcılarına en etkili uygulamayı ameliyatsız bir şekilde sunuyor.

 

Siz de Bioritm’e gelin, güzelliğiniz yaz aylarında da hız kesmesin!

Shape and beauty Bioritm_VelaShape41

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top