cildinizi doğadan gelen bakımla buluşturun

Dove Shea Butter serisiyle

cildinizi doğadan gelen bakımla buluşturun

 Kadınları bakımdan gelen güzellikle buluşturan Dove, duş jeli, cream bar ve el kreminden oluşan Shea Butter serisiyle cildinize doğal güzelliği ve bakımı sunuyor. Afrika’da yetişen Shea Karite ağacının meyvesinden elde edilen yağla zenginleştirilen Shea Butter serisi özel içeriğiyle cildi besliyor.

 

Kadınları kişisel bakım konusunda cesaretlendiren Dove, Shea Butter serisi ile cildinizi doğadan gelen güzellik ve bakımla buluşturuyor. Duş jeli, cream bar ve el kreminden oluşan Shea Butter serisi, içeriği ve kokusuyla duyuları harekete geçirirken içerdiği dörtte bir nemlendirici krem sayesinde cildi besliyor.

 

Afrika’nın tropik bölgelerinde görülen “shea karite” ağaçlarında yetişen bir fındık türünden elde edilen bir yağ olan shea butter, mineraller ve vitaminler açısından zengin bir içerik sunuyor. Nemlendirici ve enfeksiyon giderici yapısından dolayı, doğal bir mucize olarak kabul edilen shea butter, bugün dünyanın en güçlü markalarının ürün portföyüne girmiş durumda.

 

Temizlikte Shea Butter doğallığı

 

Yeni Shea Butter cream bar, ¼ nemlendirici krem sayesinde teninizin nem dengesini koruyor.  Temizliğin yanı sıra nemlendirmeye de önem veren, güzelliğine ve cilt bakımına özen gösteren kadınlara cilt güzelliğini uzun süreli koruma olanağı sağlıyor. Shea Butter içeriğiyle yenilenen duş jelleri de fark yaratıyor. Kremsi yapısı ve zengin formülüyle banyo keyfini süt banyosuna dönüştüren Shea Butter duş jeli, Nutrium Moisture teknolojisi ve cilde uyumlu lipidler sayesinde cildi nemlendirirken, stratum corneum katmanlarını derinlemesine besliyor. Shea Butter, her gün kullanıldığında cilt güzelliğinin uzun süreli korunmasına yardımcı oluyor.

 

Yorgun ellere Dove Indulgent

 

Shea Butter’ın mucizevi gücü Dove Indulgent el kreminde de farkını ortaya koyuyor. Gün boyunca yorulan elleriniz için hassas bir bakımın zamanının geldiğini düşünüyorsanız yorgun eller için özel tasarlanan Dove Indulgent el kremiyle mutlaka tanışın. İçerdiği besleyici krem ve shea butter karışımıyla yorgun ellerinizi saran ve rahatlatan el kremi, kadife yumuşaklığını dokunuşlarınıza da yansıtıyor.

Zulus_Sheabutter_100g_Foldingbox Packshot Rodin 250ml Dove Shea Butter_El Kremi

Tavsiye edilen raf satış fiyatı

 

Duş Jeli: 9,90

El Kremi: 9.90

Cream Bar: 2, 90

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top