Yasak Şehir‘in efsanesini babanızla birlikte keşfedin!

Herkesin ilk kahramanı babasıdır ve kahramanlara efsaneler yakışır…

Kocaman kalbiyle sizi sevmekten hiçbir zaman usanmayan, yaşınız kaç olursa olsun hemen yardımınıza koşan  ilk kahramanınız babanızın Babalar Günü’nü, efsanelere yakışır bir yemekle kutlamaya ne dersiniz?

Etiler’de hizmet veren restoranıyla Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini ülkemize taşıyan P.F.Chang’s China Bistro, Babalar Günü için lezzetli ve keyifli bir seçenek sunuyor.

Misafirlerine konforlu iç tasarımı, eşsiz kokteylleri, geniş şarap menüsü ve paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonlarının yanı sıra içeriye adım attığınız andan itibaren sizi saran hizmet anlayışıyla farklı bir deneyim yaşatan P.F.Chang’s China Bistro, Babalar Günü kutlamasını farklı lezzetler deneyerek taçlandırmak isteyen babalar ve çocuklarını ağırlıyor.

P.F.Chang’s serin ve ferah lezzetleriyle yaza hazır!

Sıcak havalarda içinizi ferahlatacak Rose’s Lemonade, Shanghai Sunrise, Buddha’s Dream, Chinese 88 Martini ve P.F.Chang’s China Bistro’nun zengin kokteyl ve seçkin şarap menüsünden en özel tatlar Babalar Günü kutlamanıza eşlik edecek.

Yemeğe son vermenin en tatlı yolu Banana Spring Rolls, Apple Crisp ve Vanialla Ice Cream ise serin lezzetleriyle hem sizin hem babanızın kalbini çalacak.

 

Üstelik P.F.Chang’s China Bistro’nun paylaşılabilecek kadar büyük porsiyonlarda sunulan yemeklerini babanızla paylaşarak farklı lezzetler deneyimleyebilirsiniz.

P.F.Chang’s China Bistro, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve buraya tekrar gelmeyi istemeniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız” felsefesinin hakkını, tam anlamıyla veriyor.

 

Wings’e özel indirimler P.F.Chang’s’te sizi bekliyor

P.F.Chang’s, mayıs ve haziran aylarında Wings kart sahiplerine özel indirim fırsatı sunuyor; Wings Black sahipleri, P.F.Chang’s’teki ödemelerinde %15, Wings Basic sahipleri ise %10 indirimin tadını çıkarıyor.

P.F.Chang’s China Bistro, tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar…

Rezervasyon için: (212) 358 60 60

PFC SearedAhiTuna PFChangs PFC Great Wall of Chocolate

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top