SWEETTHINGS ÇILGINLIĞI

“Genç olmak hayatı başka türlü algılamaktır” misyonu ile yola çıkan Miss Poem, Sweetthings koleksiyonundaki sıradışı ürünlerin çılgın fiyatları ile genç kızların dünyalarını renklendirmeye devam ediyor.

Çağdaş ve yaratıcı kimliği, modern, enerjik ve özgür tasarımlarıyla Miss Poem, genç kızlara

rengarenk desenleri, birbirinden hareketli modelleri, canlı ve çarpıcı çizgileri ile hem trendy hem de ekonomik giyinme fırsatının yanı sıra Sweetthings t-shirt kampanyası ile fark yaratmaya devam ediyor.

Renkli, mutlu ve cıvıl cıvıl yaşamaktan ödün vermeyenler için Miss Poem’in özel olarak tasarladığı Sweetthings koleksiyonunda; sevimli ve zevkli detaylarıyla renkli payetli baskılı t-shirtler, eşofmanlar, baskılı atletler, cıvıl cıvıl pijamalar ve iç çamaşır ürünleri inanılmaz fiyatlar ile yer alıyor.

Eğlenceyi ve renkliliği üzerinde taşımak isteyenler için benzersiz seçenekleri arasında Sweetthings t-shirtler sadece 9.90 TL.

Miss Poem’in yaz trendleri arasında çilek ve baharat renkleri, doğayı süsleyen yeşilin açıktan koyuya her tonu, neon renkler, romantik pastel tonların simgesi pudra ve somonlar, fuşya ve sarı tonları hakim.9.90 TL (2) 9.90 TL 9.90

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top