Serin yaz gecelerine ipeksi şıklık!

Tamustumegore.com, çeşit çeşit ipek kumaşlarıyla yaz mevsiminin değişmez parçalarını gardrobunuza getiriyor…

 

Sezon renklerinden oluşan ipek kumaş seçenekleri ile ‘Couture by Julia’ koleksiyonunu modaseverlere sunan Tamustumegore.com, 34 bedenden 50 ve üstü bedene her ölçüye özel dikilen modelleriyle yaz gardroplarına şıklık getiriyor. Ceketten bluza, elbiseden pantolona, şorttan eteğe, iç giyimden aksesuara geniş ürün seçenekleri sunan Tamustumegore.com, ilk alışverişe özel %20 indirim avantajıyla üyelerini, “provasız” şıklığın tadını çıkarmaya davet ediyor.

‘Kişiye özel’ şıklığın yeni adresi Tamustumegore.com; mikro, scarlet, şantuk, buklet ve saten gibi farklı dokularda renk renk ipek kumaş seçenekleriyle ipeksi şıklığı gardrobunuza taşıyor. Beyaz, krem, bej, gri, yeşil, mavi, çelik mavi, gece mavisi, kırmızı, mor, siyah gibi düz renkler; rock ‘n roll, mintrose, blue fusion, leopard with red, violet grey ve woods gibi desen seçenekleri ile Tamustumegore.com, her zevke hitap eden ipek kumaş seçenekleri sunuyor.   İpek kumaştan bluzlar, bolerolar, uçuşan elbiseler, zarif etekler Tamustumegore.com’un deneyimli terzileri tarafından bire bir vücut ölçülerinize göre “provasız” dikilerek adresinize teslim ediliyor.

Tamustumegore.com’u diğer online alışveriş sitelerinden ayıran en önemli özelliği, her beden ölçüsünü özel kabul etmesi. Tamustumegore.com’un standart üstü kalitesi ile beden kalıbına göre fiyatlandırma tarih oluyor. Artık büyük beden giyen kadınlar da şıklıktan taviz vermeden renk ve desen seçebilme imkanına kavuşuyor. İster 34 beden isterse 54 beden olsun; koleksiyondaki modeller, üyelerin istedikleri renk ve desende kumaş ile, bire bir vücut ölçülerine göre hazırlanıyor.

Renk ve kumaş seçenekleriyle giysilerini kişiselleştirme olanağı sağlayan Tamustumegore.com, şehirli kadınlara hem günlük yaşantılarında hem de özel davetlerde her beden ölçüsünde şıklık vaat ediyor. Böylece; Avrupai kalıplarla üretilmiş giysiler arasında bedenine uygun giysiler bulmakta zorlanan, ölçülerine, beden özelliklerine ve tercihlerine uyarlanabilecek koleksiyon arayışındaki kadınlar stillerini özgürce yansıtabiliyor.

Tamustumegore.com’da ‘kişiye özel’ hazırlanan giysi ve aksesuarlar 3 hafta içerisinde adrese teslim ediliyor. Site, ilk alışverişe özel sunduğu %20 indirim fırsatının yanı sıra koşulsuz iade prosedürü ile de üyelerinin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor

Cristina Bluz Ipek Saten_Yesill Ivana Bluz Ipek Saten_Renkli

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top