Bayram Sofranızı Philips ile Zenginleştirin

Bayram sofralarınızın en lezzetli yemeklerini, hayatı kolaylaştıran Philips mutfak ürünleri ile kısa sürede hazırlayın, sevdiklerinize daha fazla vakit ayırarak keyifli bir bayram yaşayın.

İstanbul, Türkiye – Bayramın en güzel anı, sevdiklerle birlikte zengin bir sofrayı paylaşma anıdır. Onları ağırlayacağınız sofrayı mutfaktaki en büyük yardımcılarınız Philips Çorba Ustası, Philips Airfryer ve Philips Salata Ustası ile en pratik şekilde hazırlayarak bu bayram da sağlıklı ve lezzetli sofralar kurmanın tadını çıkarın.

Philips Çorba Ustası ile yemeğe sağlıklı bir başlangıç

Philips HR2200 Çorba Ustası, 5 farklı programıyla çorba hazırlamayı son derece kolay hale getiriyor. Süzme çorbalar için malzemeleri bütün olarak atabildiğiniz Philips Çorba Ustası’nın 1,2 L’lik geniş haznesi sayesinde 4-6 porsiyon çorba hazırlanabiliyor. Siz bayram sofranız için diğer yemekleri hazırlarken çorbanızı sizin için pişiriyor ve tencere başında karıştırma derdini ortadan kaldırıyor. Philips Çorba Ustası, yiyecekleri 40 dakika boyunca da sıcak tutuyor. Philips HR2200 Çorba Ustası, 269,90 TL’den satışa sunuluyor.

Philips Çorba Ustası ile Ekşili Saray Çorbası Tarifi:

Malzemeler

800 g tavuk suyu

1 adet sıkılmış limon suyu

2 çorba kaşığı un

2 adet yumurta

250 g ince çekilmiş kuzu kıyması

Taze çekilmiş karabiber

4 çorba kaşığı tereyağı

Yarım çay kaşığı tatlı toz kırmızıbiber

2 çay kaşığı domates salçası

Yarım çorba kaşığı kuru reyhan

Taze maydanoz

Yumurtalar bir kap içerisine kırılır ve çırpılır. Maydanoz, reyhan, tavuk suyu ve kıyma hariç tüm malzeme Philips Çorba Ustası’nın haznesine doldurulur. Kıyma, tuz ve karabiberle yoğrulur. El ile minik köfteler yapılarak unlanır ve Philips Air Fryer ile 180 derecede yaklaşık 7 dakika pişirilir. Çırpılmış yumurta tavuk suyuna ilave edilir ve minimum maksimum seviyesini ortalayacak kadar tavuk suyu çorbaya eklenir. Köfteler de eklendikten sonra Philips Çorba Ustası’nın kapağı kapatılır.

Menüden ikinci seçenek olan “Taneli Çorbalar” seçilir ve çorba pişmeye bırakılır.

Çorba hazır olduğunda Philips Çorba Ustası bizi bir alarm ile uyarır. Pişen çorba bir kâseye alınır. Reyhan ve ince kıyılmış maydanoz ile süslenerek sıcak servis edilir.

Philips Airfryer’la bayram yemeği ve bayram tatlısı

Philips Airfryer’ın devrim yaratan Rapid Air hızlı hava teknolojisi sayesinde en lezzetli kızartmalar, közlenmiş ve fırınlanmış sağlıklı yiyecekler ve tatlılar dakikalar içinde bayram sofralarınızdaki yerini alacak. Airfryer’ın sıcaklık ayarı, pişireceğiniz yemekler ve tatlılar için en doğru sıcaklığı seçmenize imkan tanır. Üstelik entegre hava filtresi sayesinde mutfağınızda istenmeyen yemek kokuları da oluşmaz. Philips Airfryer, 499,90TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips Airfryer ile Kuzu Pirzola Tarifi:

Malzemeler

8 adet kuzu pirzola

1 çorba kaşığı sıvı yağ

1 çay kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı kekik

Beğendi için:

2 orta boy patlıcan

1 yemek kaşığı dolusu (30 gr) tereyağı

2 çorba kaşığı (30 gr) un

2 su bardağı sut

1 tatlı kaşığı tuz

 

Pirzolaların her iki tarafını da yağlayıp hafifçe tuzlayın ve kekik serpin. Bir kaba alıp uzerini

örtün ve marine olması için 20 dakika kadar bekletin. Patlıcanları birkaç yerinden çatalın ucuyla delin. Philips Airfryer’ın pişirme haznesini çıkarın. Patlıcanları pişirme haznesine yerleştirip ısıyı 200 dereceye getirin. Pişirmeyi başlatmak için zamanlama düğmesini 30 dakikaya ayarlayın. 12. dakikada hazneyi çekip patlıcanları çevirin ve pişirmeye devam edin.

Patlıcanları alıp Airfryer pişirme sepetine pirzolaları yerleştirin ve 200 derecede 15 dakika

pişirin. Patlıcanların kabuğunu soyup içlerini bir kesme tahtası uzerinde doğrayın. Bir kaseye alıp kararmaması icin uzerine birkac kaşık süt ekleyin.

 

Beşamel sosu yapmak için; tereyağını ufak bir tencerede eritip unu ekleyin ve kavurun.

Sütü azar azar ilave edip beşamel sos kıvamını alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.

Tuzunu ekleyin. Doğranmış koz patlıcanı sıcak beşamele ilave edip hızlıca karıştırın.

Patlıcan beğendiyi servis tabaklarına paylaştırıp üzerine pirzolaları yerleştirip sıcak servis

edin.

 

Philips Airfryer ile Damla Çikolatalatı Top Kek Tarifi:

Malzemeler

2 adet yumurta

1,5 çay bardağı toz şeker

1 çay bardağı sut

1 çay bardağı eritilmiş tereyağı

2 su bardağı un

Yarım paket vanilya

Yarım paket kabartma tozu

2 çorba kaşığı damla çikolata

Yumurtaları şekerle çırpıp yağı ve sütü ekleyin. Karıştırmaya devam ederek un, kabartma

tozu, vanilya ve damla çikolatayı ekleyin. Kek hamuru kıvamını alana kadar tahta kaşıkla

karıştırın. Hamuru kağıt muffin kalıplarına paylaştırın. Philips Airfryer’ın pişirme haznesini çıkarın. Kalıpları hazneye yerleştirin. Isıyı 170 derece ve pişme suresini 20 dakikaya ayarlayıp pişmeye bırakın. Top kekleri, soğuyunca kağıt kalıplardan çıkarıp servis edin.

 

 

Philips Salata Ustası ile zengin sofranızı tamamlayın

Philips Salata Ustası kısa sürede tüm şekil ve boyutlarda mükemmel sonuçlar sunuyor, salata yapmaya ayırdığınız vakti kısaltıyor. Geniş haznesiyle farklı malzemeleri bir arada kullanmayı sağlayan Philips Salata Ustası, kesilen malzemeyi de direkt olarak salata kabınızın içine aktarıyor. Philips Salata Ustası; doğrama, dilimleme ve jülyen, parmak patates için 6 farklı bıçağa ve geniş besleme borusuna sahip. Parçaları bulaşık makinesinde yıkamaya uyumlu Philips Salata Ustası, 199,90TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor

hd9220_20_rtp_airfryer HR1388 HR2200 HR2200_81-RTP-global-001 HR138802pr

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top