Genel

Samsung’un Finish Quantum Jel Deterjan Kampanyası

Temmuz Ayında da Devam Ediyor!

 İstanbul, Temmuz 2013 –  Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung’un, dağ gibi bulaşıkları bir çırpıda yıkayan bulaşık makineleri Temmuz ayında da evlere bir yıllık konsantre jel deterjan ile beraber geliyor.

 

Ağustos sonuna kadar geçerli olacak kampanya süresince Samsung DW-FN320T ve Samsung DW-FN320W kodlu bulaşık makinelerini alan tüketiciler 1 yıllık Finish Quantum konsantre jel deterjanın da sahibi oluyor. Böylece Samsung Bulaşık Makinelerinin yüksek performans sağlayan yıkama teknolojisi ve Finish Quantum’un yeni formülündeki mikropartiküllerin gücü bir araya geliyor ve en zor lekeleri bile yok ederek mükemmel temizlik ve parlaklık sağlıyor.

 

Enerji Tasarruflu, Mükemmel Temizlik

Samsung Bulaşık Makineleri; üstün yıkama gücü ve esnek kullanım özelliğiyle hayatı kolaylaştırırken sağladığı su ve enerji tasarrufu ile de tüketicilerin bütçelerini rahatlatıyor.

6 programlı Samsung Bulaşık Makinesi üstte, altta ve ortada bulunan 3 ayrı yıkama kolu ile mükemmel temizlik sağlıyor ve en inatçı yağ lekelerini bile kolaylıkla çıkararak bulaşıkların önce elde yıkanıp sonra makineye konulması devrine son veriyor.

31 Ağustos’a dek sürecek kampanya dahilinde sunulan Samsung DW-FN320T ve DW-FN320W model bulaşık makineleri bir yıllık Finish deterjanlarıyla birlikte 1156 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Samsung Digital Plazalarında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir