Genel

Patchwork Modası Evinize Geliyor

Dünyaca ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman ortaklığıyla kurulan Yastık by Rıfat Özbek, 2013 Yaz Koleksiyonu “PATCHWORK” ile Patchwork modasını evinize taşıyor.

 

Ünlü yıldızların vazgeçemediği Türk yastık markası Yastık by Rıfat Özbek’in Patchwork koleksiyonu, farklı parçaların birleşimi ile ortaya çıkan birbirinden özel tasarım harikası yastıklardan oluşuyor. Koleksiyon, detaycı yaklaşımı, canlı renkleri, göz alıcı desenleri ve sıra dışı kombinasyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Rengarenk, eğlenceli, şık ve modernliğin yansıması olarak özenle tasarlanan yastıklar tüm mekanlara şıklığı ile değer katıyor. Gençliği ve yaşam enerjisini simgeleyen Yastık by Rıfat Özbek tasarımı yastıkları evinizin başköşesine yerleştirmek isteyeceksiniz. İkat ve koton ağırlıklı, tamamı Limited Edition olan yastıklar, bulundukları mekanlarda büyüleyici etkiler bırakıyor.YASTIK BY RIFAT ÖZBEK (2) YASTIK BY RIFAT ÖZBEK (3) YASTIK BY RIFAT ÖZBEK (6) YASTIK BY RIFAT ÖZBEK (7) YASTIK BY RIFAT ÖZBEK 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir