Genel

NEON RENKLERİN ENERJİSİ TKEES İLE AYAKLARINIZA GELİYOR

Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercih ettiği Tkees terlikler, Türk kadınlarının şıklığını tamamlamaya geliyor. Canlı renkleri ve özgün modelleriyle bu yaz cadde ve plajlarda sıkça karşılaşacağımız Tkees terlikler, enerjik çizgisiyle moda severlere birbirinden özel seçenekler sunuyor.

Rengarenk bikini, body ve şortlarla kombinleyerek başarılı bir stilin altına imzanızı atabileceğiniz Tkees terlikler ile bu yaz çok renkli ve eğlenceli geçecek. Deri bantlarıyla her adımda rahat etmenizi sağlayacak olan Tkees terlikler, kauçuk tabanı sayesinde de uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor.

Neon renkler ile stilinizi canlandırın

Neon renklerden zengin tasarımlarıyla, enerjinizi stilinize yansıtmanızı sağlayan Tkees terlikler, rengarenk modelleriyle kadınlara benzersiz bir şıklığın kapılarını aralıyor. Tkees terlikler,  fuşya ve kırmızı düz renk seçeneklerinin yanı sıra; yeşil, sarı ve fuşya renklerinin kombinasyonundan oluşan özgün modeliyle de benzerlerinden ayrılıyor. Mat ve parlak renk seçenekleriyle farklı beğeni ve ihtiyaçları gözeten Tkees terliklerin neon renkli modelleriyle siz de stilinizi canlandırabilir, yaza şık bir adım atabilirsiniz.

Dünya starlarının tercihi Tkees terlikler, Türkiye’de seçkin satış noktalarında

beyonce-jay-111611-5 Poppy TKEES TERLİKLER TEK FİYAT 129 TL tkees tüm terlikler  129 TL Watermelon mağazalarından ve  www.shopigo.com‘dan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir