MÜJDE! 30 DAKİKADA FİT GÖRÜNMENİN SIRRI; CIRCLE STATION!

Dünya genelinde süregelen yeni trend Circle Station ile kimse “spora vakit yok” diyemiyor! 30 dakikalık spor programı Circle Station, vücut anatomisini etkileyerek bölgesel yağ toplanmasını önlüyor, yağı eritiyor ve kısa sürede gözle görülebilecek düzeyde sıkılaşma sağlıyor. Hızlı, eğlenceli ve güvenilir spor Circle Satation kasları şişirmeden kuvvetlendiriyor ve biçimlendiriyor.

 

İş yoğunluğundan kendine zaman ayıramayanlar ve yaza sağlıklı ve fit girmeliyim diyenler için en uygun spor Circle Station, size 30 dakikada sağlıklı yaşam vadediyor. Bayanların vücut biçimine uygun olarak tasarlanmış olan spor aletleri her yaşta spor yapılmasına olanak sağlıyor, kasları şişirmeden biçimlendiriyor, kuvvetlendiriyor. Aletler elektrikli olmadığından, kendi kas gücünüzü kullanarak çalışıyorsunuz, kaslarınız kuvvetlendikçe hareketleriniz zorlaşıyor ve çok kısa zamanda inceliyor, sımsıkı bir vücuda sahip olabiliyorsunuz.

 

Zaman Darlığı Artık Problem Değil!

 

Zaman darlığından yakınan insanlar için öneride bulunan Pozitif Enerji Spor Merkezi Kurucularından Burcu Levent:  “Sporun mutlaka her gün yapılması gerekiyor. Zaman yok cevabı bir bahane. Otuz dakikalık eğitim programları, çok kolay bulabileceğiniz butik merkezlerde mevcut. İnsan gerçekten isterse her şeye zaman ayırır hele ki bunu kadın istiyorsa bu mutlaka gerçekleşir” şeklinde konuşuyor.

 

Kadınların vücut biçimine uygun olarak tasarlanmış olan spor aletleri kadınların her yaşta spor yapmasına olanak sağlıyor. Özellikle çalışan kadınların tercih ettiği spor Circle Station, kısa zamanda sağlıklı ve fit vücuda kavuşmanızı sağlıyor. Haftada üç gün, otuz dakikalık programlar ile incelmek ve sıkı bir vücuda sahip olmak Circle Station ile mümkün oluyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top