“Miss Eurovision Güzellik Yarışması”

İlk Kez Düzenlenecek, “Miss Eurovision Güzellik Yarışması”

Haliç Kongre Merkezi’nde Yapılacak

 HKM-logo-tr

Türkiye’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Miss Eurovision Güzellik Yarışması 7 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 40 ülkeden gelen birbirinden güzel genç kızların birinci olabilmek için yarışacağı bu özel geceye, aynı zamanda profesyonel dansçılar, tiyatrocular ve opera sanatçıları da sahne alarak renk katacaklar. Etkileyici şovların sergileneceği muhteşem gecenin sonunda bir genç kız kraliçelik hayallerine kavuşarak Miss Eurovision seçilecek.

 

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan güzellik yarışması, “Güzelliğin Evrimi” konsepti ile Broadway Müzikali tadında izleyenlere hoş bir gece yaşatmayı hedefliyor. Renasans Group tarafından düzenlenen ve uluslar arası arenada önemli bir marka olmayı amaçlayan Miss Eurovision Güzellik Yarışması’nın Genel Sanat Yönetmenliği’ni Levent Yılmayan, Genel Koordinatörlüğü’nü Barış Kıvılcım ve koreografını ise dünyaca ünlü Ferhan Aral üstleniyor.

 

Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki oylama sisteminin aynısının kullanılacağı güzellik yarışmasının finalinde büyük bir heyecan yaşanacak. Jüri oylaması kapalı zarf usulü ile değil, kameraların ve izleyicilerin gözü önünde noter onayı ile canlı olarak yapılacak. Aynı zamanda, yarışmada verilen oylar herkes tarafından LED ekranlardan izlenebilecek.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top