Genel

MİNİKLER PLAJIN YILDIZI OLACAK

Çocuk modasına kazandırdığı trendlerle adından söz ettiren Tyess, 2013 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli çocuk bikini, mayo ve mayokinileriyle miniklerin plaj keyfini ikiye katlamaya geliyor. Siyah beyaz kombinasyonlu, tek omuz örgülü, püsküllü ve fırfır eklemeli detaylarıyla özgün tasarım çizgisini miniklerin stiliyle paylaşan Tyess, çocukların güneş altında ışıl ışıl bir şıklığa kavuşmalarını sağlıyor.

Enerjisini renklerden alan çocuk mayoları Tyess’te

Tyess 2013 yaz koleksiyonunda yer alan çocuk mayoları, üçgen ve straplez formları ile stil, çıkarabilen askılarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Tyess bikiniler, deniz mavisi ve güneş sarısından ilham alarak, renkleri tüm doğallığıyla çocukların stiline taşıyor. Pembe, sarı, mavi, kırmızı, yeşil, lacivert gibi farklı renklerden enerjisini alan tasarımlarıyla çocukların havuz ve deniz keyfini ikiye katlayacak olan Tyess bikini ve mayolar, çocukların yaz tatiline şık bir giriş yapmalarını sağlıyor.

Tyess 2013 yaz koleksiyonunda yer alan çocuk mayolarıyla siz de çocuklarınıza benzersiz bir yaz şıklığı hediye edebilir, çocuklarınızı mutlu etmenin keyfine varabilirsiniz.

tyess  99- TL tyess 99 TL. tyess 99 --TL tyess 99.TL tyess..99 TL tyess.99 TL tyess--99 TL tyess-99TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir