Genel

KARAKAŞ ATLANTİS ŞIK PIRLANTALARI İLE IŞILDIYOR

Türkiye’nin en büyük altın ve mücevherat markalarından biri olan Karakaş Atlantis, pırlanta üretimine yenilik getiriyor. Yeni girdikleri bu üretim kolunda 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tamtur pırlanta ve coronet yüzük üreten marka, şık tasarımlarıyla sizlerle buluşuyor.

 

Yeni girdikleri üretim kolu ve pazara kendi pırlanta modelleriyle giriş yapan Karakaş Atlantis, 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tam tur pırlanta ve coronet yüzük üretiyor. Su damlası modeliyle beğenileri üzerinde toplayan Atlantis, şıklığı ve sadeliği ön planda tutuyor.

 

Üretim sürecinde kendi modellerini tasarlayacak olan Atlantis, böylelikle hem özgünlüğünü korumayı hem de maliyetleri minimum düzeye indirmeyi hedefliyor. Üretilen modeller HRD sertifikalı olarak ve şirket garantisi altında satışa sunuluyor.

 

Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Üyesi Elif Karakaş, konuya ilişkin olarak şu açıklamada bulunuyor: “Karakaş Atlantis olarak pırlanta üretimine başlayacak olmamız bizde apayrı bir heyecan uyandırıyor. Yeni gireceğimiz bir üretim kolu ve pazara kendi modellerimizi tasarlayarak giriş yapacağız. Şimdilik hazırlıklarımız devam ediyor. Üretim parkurunda kendi modellerimizi üretip maliyetleri minimuma indirerek daha fazla üretim ve satışa odaklanacağız. Üretilecek olan ürünlerimiz HRD sertifikalı olarak ve şirket garanti sertifikası ile özel kutusunun içerisinde özel bir sunumla satışa sunulacak. Üretime başlayacağımız pırlanta departmanımız ile üretim hızının artmasını bekleyeceğiz ve hızımıza paralel olarak iş istihdamını da artıracağız. Ürünlerimiz 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tamtur pırlanta ve coronet yüzük olarak üretilecek” dedi.

 

Aynı zamanda Elif Karakaş, müşterinin kendi özel hissedeceği çoğu aksesuar ve promosyonların da satış anı kendilerine takdim edileceğini belirtti.

 

Karakaş Atlantis Pırlanta Fiyatı: 15996 USD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir