Genel

İstanbul Fashion Week’te 3. gün

İstanbul Fashion Week'te 3. gün

Mercedes-Benz Fashion Week, 3. günde tüm hızıyla devam ediyor. Her gün rengarenk geçen defileler, moda severlerden tam not alıyor. Bu yıl defilelere inanılmaz bir katılım var. Basın, moda tasarım öğrencileri, ilginç giyimli davetliler ve ünlüler defilelerde boy göstermeye devam ediyorlar.


Defilede Çanakkale şehitleri anıldı


Defilenin açılışını 3. günde Selma State yaptı. Tasarımcı defilesinde Çanakkale şehitlerinin anısına, onların eşlerinin ve ailelerinin acılarını paylaşmak için özel bir konsept oluşturmuş.



Tasarımcılar başarılı sunumlar gerçekleştirdi


2. sırada çıkan Murat Aytulum ”Depresyon” isimli koleksiyonunda, taşların doku ve renklerinden ilham almış. Özellikle deri detayları kullanarak, taşların doku ve renklerini koleksiyonuna yansıtmış. Sonrasında defilede yer alan Giray Sepin’in, mavinin çeşitli tonlarını kullanarak hazırladığı ”Atlas” temalı koleksiyonu, moda severlerden tam not aldı. Erkek giyimine yeni ve taze bir soluk getiren tasarımcı, oldukça başarılıydı. ”Cashmere’in love” isimli sunum Antrepo 7 dışında başka bir alanda gerçekleştirildi. Tasarımcının ”Geçişler” konseptli koleksiyonunda, kış duygusu büyük bir enerjiyle izleyicilere sunuldu.



Renkli defileler


Çocuk Tanrıçası” isimli konsepti ile Lady Faith kürk detaylarla, renkli desenleri harmanlayarak başarılı bir koleksiyona imza atmış. Eğlenceli defile, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmayı başardı. Sonrasında çıkan başarılı tasarımcı Özlem Kaya, farklı çizgisini her yıl olduğu gibi bu yılda koleksiyonuna yansıtmayı başarmış. Kırmızıların, yeşillerin, mavi ve siyahların hakim olduğu defile izleyicilerinden tam not aldı. ”Maid in Love” defilesi ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda oldukça hareketli geçti. Rengarenk baskıların kullanıldığı defile, Fashion Week Haftasının en renkli defilesi olarak anılacağa benziyor.



Hakan Akkaya defilesi yine çok konuşulacak


Hakan Akkaya defilesi, her yıl en çok konuşulan defilelerden biri haline geldi. Defile bu yılda yoğun bir ilgi ile karşılandı. Her zaman siyah ve beyazı sevdiğini dile getiren tasarımcı, bu yılda kış koleksiyonunda siyah rengi ağırlıklı olarak kullanmış. Defilede Çağla Şikel ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerde boy gösterdi.



Sakine Özaslan


Kadinvekadin.net özel haberidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir