Genel

İftardan Sonra Bir Fincan Chado Hafifletmeye Yetiyor

Ramazan ayına damgasını vuran beslenme sorunlarına önlem alınmaya çalışılsa da vücudun yeme içme dengesi mutlak değişkenlik gösteriyor. İftardan sonra yemeklerin getirdiği halsizlik ve mide sorunlarına Chado’nun birbirinden özel ve zengin içerikli çayları ile engel olabilirsiniz.

Gurme çay statüsünde birbirinden doğal ürünleri bir araya getirerek leziz çaylar üreten Chado, Ramazan’da da hayatı kolaylaştırıyor. Tüm gün aç kaldıktan sonra iftar saatinde tüketilen yemekler ne kadar hafif olursa olsun, ağırlık ve halsizliğe sebep oluyor. Chado’nun dünyanın farklı bölgelerinden harmanladığı çay çeşitleri ile iftar sonrası rahatlamak ve benzersiz bir çay keyfi yaşamak mümkün.

 İftardan sonra bir fincan Chado yeşil çay ve bitkisel çay çeşitlerinden dilediğinizi içebilir, bu sayede iftarda tükettiğiniz yemeklerin ağırlığından kurtulabilirsiniz. Bitkilerin harmanlanması sonucu mucizeler yaratan bu leziz çaylar www.chado.com.tr adresi kadar uzağınızda. www.chado.com.tr adresinden sipariş verdiğiniz takdirde çayınız kısa süre içerisinde kapınıza kadar geliyor.

chado_cay_gorseli5 chado_gorseli1 Genmaicha Jasmine-Pearls Kukicha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir