Genel

En konforlu bayramlık…

Tüm aile bireylerinin bayramda da tercihi KangaROOS. Renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlara imza atan KangaROOS, “babet” ve “Dimitri” modelleriyle yaz sıcaklarında ayaklara konfor sağlıyor. Çocuklar için tasarlanan modeller de rahatlıkları ile dikkat çekiyor.

 

KangaROOS, rengarenk “babet” modelleriyle spor giyimi seven kadınların tercihi oluyor. Turuncu, mavi, lacivert ve bej renk seçenekleri ile farklı zevklere hitap eden babetler, yarattığı spor şıklık ile özellikle gençlerin gözdesi. Aktif yaşam tarzına sahip gençler ve kendini genç hissedenler, KangaROOS babetler ile yaz sıcaklarını çok rahat geçiriyor.

 

Spor giyim tarzını, hareketli yaşamı, doğayı seven erkeklerin de tercihi “Dimitri” serisi.  Serideki modellerde; yeşil-siyah, mavi-sarı, lacivert-kırmızı, siyah-beyaz-krem kombinasyonları dikkat çekiyor. Dinamik tasarımlar hazırlayan KangaROOS, erkeklerin yazın da gün boyu kendini zinde hissetmesini sağlayacak.

 

Özellikle kırmızı ve cepli çocuk modelleri hem anne babaların hem de çocukların gözdesi. Harçlığını ayakkabısının cebine koyan çocuklar, istediği gibi koşup, oynuyor. Bazı modellerde bağcık yerine kullanılan bantlar da özellikle küçük yaştakiler için kullanım kolaylığı getiriyor.

 

KangaROOS, geniş model ve renk seçeneği içeren yeni sezon koleksiyonuyla ayaklara konfor ve neşe getiriyor. Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktası ile Esem Sport Kardium AVM mağazasında satışa sunulan KangaROOS modellerine www.esemsport.com.tr’den de bir tıkla ulaşmak mümkün.

 

 

Babet Fiyatı         : 99.90 TL

Dimitri Fiyatı       : 119, 90 TL

KangaROOS Black-Green KangaROOS Blue-Yellow KANGAROOS. (1) KangaROOS-Kırmızı KangaROOS-Lacivert KangaROOS-Pembe KangaROOS-Yeşil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir