HER GÜN TAM 99 ÜRÜN

BİMEKS’TE BAYRAMA ÖZEL HER GÜN TAM 99 ÜRÜNDE İNDİRİM VE BİNLERCE LİRALIK HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI

’99 ürüne indirim yetmez dedi bir de üstüne binlerce liralık hediye çeki ekledi’

Bimeks indirimleri bu sefer bayram sevincinizi ikiye katlayacak. Bayram haftasına, büyük indirimlerle kapılarını açacak olan Bimeks, her gün tam 99 seçili üründe yepyeni fırsatların sunulacağı bayram haftasında, tüm ürünlerde geçerli olacak hediye çekleri ile teknoloji alışverişlerini fırsata çevirecek. Teknolojiden vazgeçemeyenler için en doğru adres her zaman olduğu gibi bu bayram da Bimeks olacak.

Teknoloji deyince ihtiyaçlar bitmiyor. Her gün kendini yenileyen ve hayatımızı kolaylaştıran teknolojiye bir de indirim eklendiğinde alışverişler daha keyifli hale geliyor. Bu noktada Bimeks tam 99 üründe indirim kampanyasıyla teknoloji severlerin karşısına çıkıyor. Üstelik alışveriş yapan müşteriler kasa noktasında anında %5’ten %15’e varan hediye çeki kazanıyor. Televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan beyaz eşyaya, fotoğraf makinesinden küçük ev aletlerine varana kadar geniş ürün ve marka yelpazesi ile ihtiyacınız olan teknolojinin tamamı, Bimeks mağazalarında büyük indirimlerle satışa sunuluyor.

Bayram haftası boyunca Bimeks’te sevdikleriniz ile gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi gerçekleştirebilir, uygun fiyatlı teknoloji alışverişlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Böylece paranızdan tasarruf eder, sevdiklerinizle bol zaman harcayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top