GREYDER AYAKKABILAR İLE KADINLAR RAHATLIĞINDAN ÖDÜN VERMİYOR

Ayakkabı modasına kazandırdığı trendleri ve kendine özgü tasarım çizgisiyle dikkat çeken Greyder, 2013 yaz sezonuna ait birbirinden renkli kadın spor ayakkabılarıyla fark yaratmaya devam ediyor. İnce çizgili tabanları ve rengarenk seçenekleriyle, farklı ihtiyaç ve beğenilere cevap veren Greyder, yaza iddialı stiliyle giriş yapmak isteyenleri bekliyor.

Konfor ve şıklık aynı ayakkabıda buluşuyor

Greyder’in 2013 yaz koleksiyonunda yer alan göz alıcı kadın spor ayakkabıları, günlük kullanıma imkan veren konforlu yapısıyla öne çıkıyor. Konforlu yapısını doğanın armağanı birbirinden zarif renklerle harmanlayan Greyder, yazın hafifliğini kadınların ayaklarına getiriyor.

Şortlar, jeanler ve eteklerle şık kombinler yapmayı mümkün kılan Greyder yeni sezon kadın spor ayakkabıları, günlük hayatın koşturmacasına eğlenceli bir bakış açısı kazandırıyor.

Rengarenk ayaklar yazı müjdeliyor

Yeni sezon modasına yepyeni trendler sunan Greyder, düz ve pastel tonlarındaki modelleriyle farkını ortaya koyuyor. Greyder yeni sezon kadın spor ayakkabı modelleri ayrıca, spor ayakkabılarda vazgeçilmez olan beyaz bağcık detaylarıyla klasik çizgilerden hoşlanan moda severlerin de beğenisine hitap ediyor.

Turkuaz ve kırmızı renk seçenekleri bulunan spor kadın ayakkabılarıyla sade bir şıklık vaat eden Greyder, kahverengi bağcıklarıyla detaylandırdığı modelleriyle de farklı bir moda akımının öncüsü oluyor. Greyder yeni sezon kadın spor ayakkabılarıyla siz de yaza şıklığınızla damganızı vurabilir, yaz modasını ayaklarınıza taşıyabilirsiniz.

greyder -20 greyder- 89,9 TL greyder- 103,92 TL greyder- 89,91 TL- greyder- 89,91 TL greyder- 89,9 TL- greyder- 111,92 TL greyder- 111,92 TL- greyder- 119,92 TL greyder- 143,91 TL

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top