Genel

Farklı Olmak İsteyenlerin Favorisi; Serli Sarıcılar

Serli Sarıcılar İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Farklı Olmak İsteyenlerin Adresi Olacak

İstanbul Moda Akademisi’nin yetiştirdiği genç yeteneklerden Serli Sarıcılar’ın yepyeni 2013-2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu bu yaz şık ve farklı olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Tasarımcı, İlkbahar/ Yaz koleksiyonunda her bir ürünün desenini özel olarak seçerek  birbirine uyumlu dokuları parlak floresan ve bu senenin modası siyah beyaz renklerle tamamladı. İpekli ve şifon gömlekler, kalem etekler ve taşlanmış ipeklerden hazırlanan elbiseler koleksiyonda oldukça ilgi çekiyor.

Tasarımcının imzası haline gelen deriler yaz koleksiyonunda da renkli derilerin kullanımıyla kendini gösteriyor. Maxi etek ve maxi elbiseler koleksiyonun temel taşları arasında yer alıyor.

Her koleksiyonunda farklı tasarımlara imza atan Serli Sarıcılar, bu koleksiyonunda da floral baskıları alışılmış romantik konseptin dışına çıkararak feminen bir görüntüyle harmanlıyor. Bu sezonun trendlerinden olan metal detaylar da tasarımlarda kullanılan ayrıntılar arasında.

Aksesuar, clutch ve deri kemer tasarımı yapan Sarıcılar, yazın gözdeleri parlak renkleri soft renklerlerle birleştirerek derileri, gold ve gümüş aksesuarlar kullanarak canlandırmayı tercih etmiş.

Hazırgiyim koleksiyonlarının yanı sıra kişiye özel tasarım hizmeti de veren tasarımcının  hem şık hem de günlük kombinasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerin bulunduğu mağazası kış aylarında da moda tutkunlarının uğrak yeri olacak.

Serli Sarıcılar markası adı altında oluşturduğu tasarımlarını moda severlerle buluşturan Serli Sarıcılar her zevke uygun ürünleri ve kişiye özel tasarımları ile moda severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Serli Sarıcılar Hakkında:

İstanbul Moda Akademisi’nden mezun olan Serli Sarıcılar çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonel boyuta taşımak istedi. Öğrenciliği sırasında Zara ve H&M gibi modanın öncü markalarına koleksiyon hazırlayan Sarıcılar, özgün tasarımlarını sergileyebileceği bir mağaza açmaya karar verdi. Serli Sarıcılar, kişiye özel tasarımın yanı sıra styling ve alışveriş danışmanlığı hizmeti de vermektedir.

Serli Sarıcılar 1 Serli Sarıcılar 2 Serli Sarıcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir