Genel

Dünyanın En Zengin Kaşmir Koleksiyonu

Silk & Cashmere ile İstanbul Shopping Fest’te

Dünyanın en zengin saf kaşmir koleksiyonunu üreten Silk & Cashmere, üç yıldır olduğu gibi bu sene de İstanbul Shopping Fest’e destek veriyor.

Tüm Silk & Cashmere mağazalarında 8-30 Haziran tarihleri arasında %40’a varan indirimler, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde tek çekimde yüzde 10 indirimin yanı sıra ayrıca 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, seçili kadın ve erkek ürünlerinde  %65 varan indirim fırsatına sahip olabilecekler.

 İki değerli dokuyu, yani kaşmir ve ipeği evrensel bir marka adı altında birleştirme vizyonu ile 1992’de kurulan “Silk & Cashmere”, o tarihten bu yana dünyanın ‘tek’ en zengin saf kaşmir koleksiyonu olarak 20 yıldır faaliyet göstermektedir. Koleksiyonları tüm dünyada 26 ülkede, yaklaşık 163 noktada satılan Silk & Cashmere’in ürün serileri arasında Kadın Giyim, Erkek Giyim, Bebek Giyim, Ev Hayvanı için Giyim, Aksesuar, Termal Giyim ve Ev Ürünleri bulunuyor.

Silk & Cashmere, şimdi de İstanbul Shopping Fest’e Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan tüm mağazaları ile katılarak müşterilerine coğrafyalar ötesi şıklığın anahtarını sunuyor. 8-30 Haziran tarihleri arasında yüzde 40’a varan indirimler, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde tek çekimde yüzde 10 indirimin yanı sıra ayrıca 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, seçili kadın ve erkek ürünlerinde %65 varan indirim fırsatına sahip olabilecekler.

Sertifikalı kaşmirler, uluslararası tasarımcılar

“Silk & Cashmere” sadece, insanlık tarihinde en kaliteli kaşmir olarak kabul edilmiş, sertifikalı, “A” sınıfı, beyaz, saf Moğol kaşmirini kullanır. Uluslararası tasarımcılardan oluşan deneyimli bir ekip tarafından tasarlanan ürün koleksiyonları, saf kaşmirden saf ipek ürünlere ve “Cashsilk” (Kaşipek) olarak adlandırılan çeşitli derecelerde kaşmir ve ipek karışımından üretilen ürünlere kadar uzanır. Dünyanın en değerli iki dokusundan üretilen, son moda, ancak ulaşılabilir lüks koleksiyonlar yaratan ve dünyanın çeşitli şehirlerinde alışveriş alanları, turist merkezleri ve popüler alışveriş merkezlerinde satışa sunulan Silk & Cashmere, marka konsepti ile de fark yaratıyor. SC

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir