Düğün saç aksesuarı 2015, gelin saç aksesuarları 2015

Saçlarda aksesuar kullanımı son yıllarda yükselişe geçti. Özellikle düğün, kına, nişan, mezuniyet gibi özel davetlerde saçlarımızın aksesuarlarla ışıldamasını ve sofistike bir görünüm kazanmasını çok seviyoruz. En çok da gelinler cesur, romantik veya modern saç aksuarlarını gelinlikleriyle kombinlemek istiyor.

Gelinler, gelinlik, duvak, çanta, ayakkabı derken bir de saç aksesuarı bulma telaşındalar. Gelin adayları ve davetlerde özel saç mücevherleri kullanmak isteyenler için harika bir haberimiz var: Tuba Ünsal Kerastase için çok zevkli bir saç aksesuarları koleksiyonu hazırlamış. “Hair Jewellery Tuba Ünsal for Kerastase” adlı saç mücevherleri serisi farklı zevklere uygun 9 model sunuyor. Pudra.com olarak hepsini çok beğendiğimiz bu saç mücevherleriyle bir an önce tanışın. Eminiz stilinize uyarlamak heyecanlanacaksınız.

Hair Jewellery Tuba Ünsal for Kerastase koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Sadece düğünler için değil, özel davetler ya da mezuniyet törenleri için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tasarımlardan biri sizin için. Tuba Ünsal’ın Kérastase için tasarladığı bu özel saç mücevherleri, Kérastase Danışman Kuaförleri’nde özel bir servisle sunuluyor. Düğün hazırlıklarında gelinler ve nedimeler ya da şık davetlere katılacak kadınlar Kerastase kuaförlerinde saçlarını tarattırıp Tuba Ünsal’ın saç mücevherleri ile özel bir görünüme kavuşabilirler. Zaman sıkıntısı yaşayan, her şey yetişmeye çalışan ve stilinden ödün vermeyen kadınlar için hayat kurtaracak bir kolaylık bu. Bu deneyimi yaşamak için en yakın Kerastase Danışman Kuaförü’nden randevu alabilirsiniz.
kerastase.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir