DOUGLAS PARFÜMERİ’DEN GÜZELLİĞİN DÜNYASINA DAVET VAR

Sadece Douglas Parfümeri mağazalarında satışa sunulan ve her yaştan kadın ve tüm cilt tipleri için özel bir ürünün bulunduğu Douglas Beauty System, 5 farklı seri ile ihtiyaç duyulan görünüme kavuşmayı mümkün kılıyor.

Clean&Neat

Gündelik hayatın koşturmacası içinde cildinin parlaklığı ile göz kamaştırmak isteyen kadınlar, günlük kullanım için yüksek kaliteli bileşenleri ile cildi nemlendirerek temizleyen ve cildin gençliğini koruyan Clean&Neat serisini tercih ediyor.

Recover Balance

Problemli ve yaşlı eğilimli cilde sahip olanlar Recover Balance serisi ile ciltlerindeki kirli görüntüyü gideriyor. Bu seri sebum salgılanmasını dengeleyerek cildi ferahlatıyor ve gözenekleri düzenliyor.

Perfet Complexion

Yorgun, donuk ve stresli cilt tipine sahip kadınlar için Perfet Complexion serisi çizgilenme başlangıcı oluşumunu geciktirerek cilde ışıltı ve parlaklık sağlıyor.

More Than Moisture

Kuruluk sorunu yaşayan ve nemsiz cilde sahip kadınlarının tercihi More Than Moisture serisi, yoğun nem sağlayarak cildin koruyucu bariyerini onarıyor.

Pro-Age

Olgun cilde sahip olanlar düşünülerek hazırlanan Pro-Age serisi, daha eşit cilt tonu sağlayarak elastikiyet kaybını azaltıyor ve oluşmuş kırışıklıkları yumuşatıyor.

 

Douglas Parfümeri günlük bakımına önem veren, cildinde onarıcı ve gözenekleri üzerinde düzenleyici etki yaratacak ürünü arayan, pürüzsüz görünüme kavuşmayı dileyen ve cilt çizgilerini yok etmek isteyen tüm kadınları en yakın mağazasına bekliyor.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top