Sephora ile Cilt Bakımında Devrim!

EASY SKINCARE REVOLUTION

Sephora yeni sezonda birbirinden özel ürünler ile öne çıkıyor.

Sephora son zamanların en büyük iki trendini sunuyor: Sephora’nın akıllı dokunuş imzasıyla CC kremler ve temizleme fırçaları!

 

CLEAN AND SOFT : TEMİZ VE YUMUŞACIK
Cildin temizlenmesinin ardından kullanılan bu yeni rahatlatıcı ve tazeleyici sprey, sonbahar ve kışın olumsuz etkilerini hafifletiyor. Ürün tam ihtiyaç duyulduğu gibi, cildi tazeliyor, ciltteki kızarıklıları gideriyor ve cildin en iyi şekilde nemlenmesini sağlıyor. Lotus özüyle zenginleştirilmiş bu bakım rahatlatıcı aktiflere sahip. Ayrıca cildi ferahlatmak için tüm gün boyunca da kullanılabiliyor. Üstelik güzel de kokuyor!

Brume d’eau apaisante – (pschitt de fraîcheur) à l’extrait de Lotus

Softening facial mist – (refresh your face) with Lotus extract


Ürünün etkisini arttırmak için peeling etkili fırçasıyla birleştirilmiş bu temizleyici köpük jel, cildi temizliyor ve cilde ışıltısını geri kazandırıyor. Cildi temizleyerek bakımını sağlayan hafif silikon fırçası ise hayranlık uyandırıyor. Bu yeni tüp ile donuk ve mat cilt elveda derken, temiz cilde merhaba deniyor!

Gel nettoyant & brosse exfoliante

Cleansing gel & exfoliating brush

 

CC KREM AİLESİ

Lezzetli “Mocha frappe” gibi görünen bu şeffaf tüp içerisindeki CC krem, yeni nesil bir BB krem olarak dikkat çekiyor. Nemlendirici, pürüzsüzleştirici, koruyucu, dengeleyici, leke giderici bir bakım olmanın ötesinde CC krem, cilt yüzeyini temizliyor, küçük kusurları düzeltiyor ve cildin kusurlarını kapatıyor.

Dahası: Ürün, tek evrensel ton içinde hepsi bir arada cilt bakımı ile sıra dışı bir sonuç ortaya çıkarıyor. Ayrıca cildin nefes almasını sağlayan daha hafif bir doku sunuyor.

CC Crème + Couleur SPF 20

CC Care + Color SPF 20 sunscreen


Bütün faydalı özellikleri bir araya getiren, göz için ilk CC krem olan ürün, göz çevresindeki ilk yaşlılık izlerini yok ederken tek bir hareketle, nemlendiriyor ve göz çevresindeki koyu renk halka ve torbaları hafifletiyor. Ayrıca ürün, kırışıklıkları giderirken, göz çevresi tonunu dengeleyip ışıltı kazandırıyor.

Sonuç? Bakışlardaki yorgunluk izleri yok oluyor. Bakışlar canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanıyor.

Artı ipucu: CC göz kremi+kapatıcı yüzün gölgeli bölgelerini aydınlatmak için de kullanılıyor.

CC Crème yeux + Correcteur

CC Eye cream + Concealer

130012-16-SEPHORA-Fall2013-CCcream CC cream + concealer HD Softening facial mist 75 ml HD Softening facial mist 150 ml HD

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top