DAMAKTA İZ BIRAKACAK BİR BAYRAM İÇİN SİZE ÖZEL ÇİKOLATALAR

Evvie Chocolate’ın Lezzetli Çikolataları Bayramı Unutulmaz Bir Şölene Dönüştürüyor…

Konuklarınızın Damağında Bu Tat Hep Kalacak…

Evvie Chocolate’ın özel olarak hazırladığı ağızda eriyen hafif, lezzetli ve katkısız çikolataları ile konuklarınızın damağında iz bırakabilirsiniz.

Doğal malzemelerin kullanıldığı el yapımı çikolata çeşitleri ve diğer ürünleri ile sektöre hızlı bir giriş yapan Evvie Chocolate, bu şeker bayramını unutulmaz kılmak adına birçok çikolata çeşidinden, pastalara, renkli ve lezzetli makaronlara kadar tüm ürünlerini lezzet tutkunlarının beğenisine özel fiyatlarla sunuyor.

Bayramınızı unutulmaz kılacak çok özel tatlar…

Dünyanın en kaliteli kakao üreticisi olan Fransız Valrhona’nın orijin çikolatalarının Türkiye’deki temsilcilerinden biri olan Evvie Chocolate, çilekli, incirli, armutlu, %70 bitter, limon karamelli, fındık pralin, bademli seçenekleriyle çikolata aşkına yeni bir boyut katıyor…

Bayramda iz Bırakacak Bir Lezzet; Dulcey

Evvie Chocolate Şeker Bayramına özel hazırladığı Varlhona’nın Dulcey çeşidiyle damaklarda iz bırakacak eşsiz çikolata tadını indirim imkânlarıyla çikolata severlerle buluşturuyor. Evvie Chocolate konuklarına unutulmaz bir lezzet şöleni sunmak isteyenleri Yeniköy ve Ataköy A Plus’daki mağazasına davet ediyor.

DSC_2819 DSC_3008

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top