Genel

BAYRAMA ÖZEL RENGÂRENK KOMBİNASYONLAR

Amerikalı Paul Sperry tarafından 1935 yılında tekne ve yat içi kullanım amacıyla tasarlanan Sperry Top Sider ayakkabılar, özgün yorumuyla tüm dünyaya yayılarak, bu yıl renkli ve eğlenceli modelleriyle bayrama damgasını vuruyor.

Kadın erkek kullanıcıları için tasarladığı ayakkabı modelleriyle trendlere yön veren Sperry Top Sider, renk, desen ve çizgileriyle bu bayram adımlarınıza renk katıyor.

Marin temalı Sperry Top Sider modelleriyle deniz havası bayramda da sizinle

Sperry Top Sider’ın marin temalı Lola modelleri yazı ayaklarda temsil eden babetlerin farklı bir stili olarak ortaya çıkıyor. Bahama modellerinde de görebileceğiniz marin teması, lacivert ve beyazın uyumlu birlikteliğini, jean şort ve eteklerde ya da beyaz pantolonlarla kombinleme imkânı sunuyor.

Sperry Top Sider’ın Bahama modelleriyle adımlarınız renklenecek

Sperry Top Sider’ın Bahama modelleri tek veya çift renkli, ekoseli veya üç renkli olarak tercih edilebiliyor. Basic bir t-shirt altına jean pantolon ya da etekle tamamlayabileceğiniz kombinler, sadeliği ve spor şıklığı bir arada yakalamanızı sağlıyor.

Sperry Top Sider modellerinde bulabileceğiniz yavruağzı, su yeşili, beyaz, bordo, pembe ve bej gibi birbirinden zengin ve eğlenceli renk seçenekleri bayramı tüm renkleriyle karşılamanız için tasarlandı. Siz de yazın hafifliğini ve renklerini ayaklarınızda hissetmek için, Sperry Top Sider ürünlerinden stilinize en yakın olanı tercih edebilirsiniz.

Lola 159,00 TL(3) Lola 159,00 TL(1) Bahama 159,00 TL(8) Bahama 159,00 TL(7) Bahama 159,00 TL(3) Bahama 159,00 TL(2) Bahama 159,00 TL(1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir