Dünyaca ünlü erkek parfümleri indirimli fiyatlarla Tekin Acar Cosmetics’te

Türkiye’nin lider selektif kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics yaz aylarına özel indirimler sunmaya devam ediyor. Kozmetik seveler dünyaca ünlü erkek parfümlerini yüzde 40’a varan indirimlerle sahip oluyor.

ARMANI GIO MEN EDT 200ML

Acqua di Giò pour Homme akdeniz karakterindeki farklı kokusu, denizinin ve rüzgarının taşıdığı enerjiyi, gücü ve canlılığı hissettirir. Güneşli yaz günlerinde, baştan çıkarıcı sahillerin kokusu, yoğun şekilde hissedilir kılınmıştır. Parfüm denizden yeni çıkmış bir erkeğin teninde kalan ince, baştan çıkarıcı ve ferahlatıcı kokuyu bizlere sunuyor.

 

Sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Armani Gio 200ml, 125ml fiyatına 360TL yerine çok özel fiyatı ile sadece 219 TL!

Calvin Klein Encounter Man Edt 185ML

Calvin Klein Encounter Man Edt, Çözümlenemeyen heyecan ve tutkunun hikâyesi. Ne istediğini bilen, kontrollü bir erkek. Gizem, sonsuz olasılıklarla gözler önüne seriliyor.

r Cosmetics mağazalarında Calvin Klein Encounter Man Edt 185ml 360TL yerine çok özel fiyatı ile sadece 233 TL!

 Calvin Klein Euphoria Man Edt 200ML

Calvin Klein Euphoria Man Edt, Modern ve biraz oryantal bir temelde gerçek anlamda odunsu-aromatik parfüm. Üst notalar canlı ve baharatlıyken, orta notalar daha taze ve yeşil notalarla yumuşatılmıştır. Temel notalarda ise paçuli, sekoya, süet ve kehribar kullanılmıştır. Rüyaları gerçekleştirme isteği ve özgürlüğünden esinlenerek yaratılmıştır. Güçlü, şehvetli ve baştan çıkarıcı bir erkeksilik taşır.

Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Calvin Klein Euphoria Man Edt 200ml 387TL yerine çok özel fiyatı ile sadece 219 TL!

Issey Miyake L’Eau Dissey Pour Homme Edt 200ML

Issey Miyake L’Eau Dissey Pour Homme Edt, Fresh, enerjik ve asil. Maskülen imzalı koku her ortamda her zamanda kullanılabilecek bir koku. Enerjik ve taze Yuzu sandal ağacıyla eşsiz bir uyum içinde. L’eau D’issey ‘de odunsu baharat kokuları hakim fresh bir koku…

Jean Paul Gaultier Le Male 200ml Issey Miyake L'Eau Dissey Pour Homme Edt 200ml CK Euphoria Men 200mlWebBanner

 

 

 

 

 

 

 

Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Issey Miyake L’Eau Dissey Pour Homme Edt 356TL yerine çok özel fiyatı ile sadece 223 TL!

Jean Paul Gaultier Le Male 200ML

Jean Paul Gaultier Le Male ferah ve seksi bir koku, güç ve şehvetle birleşiyor. Nane ve vanilya ağırlıklı notalarla harmanlanmış baştan çıkarıcı bir koku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Jeanl Paul Gaultier Le Male 200ml, 125ml fiyatına 356TL yerine çok özel fiyatı ile sadece 223 TL!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top