BAYRAM COŞKUSUNU, AKÇAKOCA DA YAŞAYIN

 SKY TOWER HOTEL’DE, BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLERLE YAŞAYIN!

 Ramazan Bayramı’nda, yazın son günlerinin tadını çıkarmak için yüzlerce kilometre gitmeye; saatlerce yolculuk yapmaya gerek yok. Siz de İstanbul’a sadece 3 saatlik uzaklıktaki Akçakoca da ki Sky Tower Hotel’e gelin, kendinizi zamanın durduğu unutulmaz bir tatilini deneyimine teslim edin.

Bazen insanı, şehrin gürültüsü ve iş stresi yorar. Bazen de mutluluğuna, huzuruna, başarısına, ödül vermek ister insan… Şimdi gözlerinizi kapatın, yeşil ve mavinin kucaklaştığı yerde  bir otel düşünün… Bir tarafta masmavi deniz. Diğer tarafta yemyeşil orman… Kendinizi yeşilin doğasına ve mavinin büyüsüne bırakın.

Akçakoca da ki Sky Tower Hotel, kendine özgü mimarisi, güney sahillerini aratmayan, bayanlara özel altın sarısı kumsalı; Spa seçenekleri, Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan Alacarte restaurantları ve üstün hizmet anlayışıyla, bayramda konuklarına keyifli bir tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel, Ramazan Bayramı’nda, tüm konuklarına şeker tadında bir bayram programı hazırladı. Bayrama, birbirinden ünlü üç isimle merhaba diyecek olan Sky Tower Hotel’de ilk gece Erkam, ikinci gece Nadide Sultan, üçüncü gece ise Bedirhan Gökçe sahne  alacak. Sky Tower Hotel, tamamı deniz manzaralı odaları, 1000 m2’lik çocuk oyun alanı,  açık- kapalı yüzme havuzları ve kütüphanesinin yanı sıra 5000 m2’lik spa alanıyla, huzurun ve konforun kesişim noktası.

dis havuz gece gece2 konserler skytowerhotel_12

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top