Genel

ALTIN MUCİZESİ OROGOLD DOUGLAS MAĞAZALARI’NDA!

Dünyaca ünlü markaları kadınlar ile buluşturan Douglas Parfümeri, Türkiye’de satışa sunulduğu andan itibaren kadınların vazgeçilmezi haline gelen Amerika’nın ünlü kozmetik markası OROGOLD’u markalarına ekledi.

Kozmetik dünyasına sunduğu bakım ürünleri ile Amerikalı kadınların cilt bakım tercihinde öne çıkan OROGOLD; cildine özen gösteren kadınlar için bir akımın öncülüğünü üstleniyor. Antik Çin, Hindistan, Roma ve Mısır’da “hayat iksiri” olarak kullanılan kollodial altınını ürünlerine taşıyan OROGOLD; günlük bakımın yanı sıra tedavi edici özelliği olan ürünleriyle de dikkat çekiyor.

OROGOLD ürünlerinin bileşiminde kullanılan malzemelerin doğallığı, bütün ciltler için ideal çözümler sunarken; 24 ayar altın parçacıklarıyla desteklenen ürünler, hücresel yenilenme sürecini de hızlandırıyor. OROGOLD formülünde bulunan 24 ayar altın aynı zamanda dokuların kaybettiği elastikiyetin geri kazanılması, kolajen kaybının yavaşlatılması ve cilt sarkmasının önüne geçilmesinde de büyük rol oynuyor. İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerin yanında, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyararak, ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan OROGOLD ürünleri; güneşin yol açtığı hasarları, yaşlanmayla gelen lekeleri de mucizevî bir şekilde yok ediyor.

Kendisine özen gösteren kadınlara öncülük eden Douglas Parfümeri, günlük bakımın yanı sıra tedavi edici özelliği olan OROGOLD ile bütün ciltler için ideal çözümler sunuyor. OROGOLD’un cilt bakım ürünlerine Douglas’ın İstanbul Kanyon, City’s, Capacity, İzmir Bornova, Antalya, Bursa ve Ankara Cepa mağazalarından ulaşılabiliyor.

Douglas Parfümeri Hakkında;

1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa’da 1200’ü aşkın mağazaya sahiptir.

Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Vucut Spreyi (Body Mist) Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Standi(2) Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Standi(1) Douglas_Parfumeri-OROGOLD-OROGOLD - 24K Gunluk Yag - Kontrol Nemlendirici Krem Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Diamond Peeling Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Bio Brightening Serum Douglas_Parfumeri-OROGOLD-BioPearl Cream Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Biyonik Kompleks Termal Maske Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Booster Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Deep Peeling Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Bio Brightening  Spf 30 Douglas_Parfumeri-OROGOLD-Anti- Aging Eye Serum Douglas_Parfumeri-OROGOLD-24K Makyaj Bazi Douglas_Parfumeri-OROGOLD-2-Adim-Cilt-Temizlik-Seti Douglas_Parfumeri-OROGOLD- 24K Problemli Cilt Yag - Kontrol Temizleyici Douglas_Parfumeri-OROGOLD- 24K Goz Cevresi Yogun Bakim Kremi

Douglas Parfümeri Mağazaları

Adana; Ziya Paşa Bulvarı / Ankara; Cepa AVM / Antalya; Terracity AVM

Bursa; Korupark AVM / Eskişehir; Espark AVM

İstanbul; Capacity AVM – Kanyon AVM – Marmara Park AVM – Nişantaşı City’s AVM

  İzmir; Alsancak – Forum Bornova AVM / Mersin; Forum AVM /  Trabzon; Forum AVM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir