- MALZEME LİSTESİ
- 100 g yumuşak margarin
- 2 tane yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı şeker
- Vanilya
- Kabartma tozu ve aldığı kadar un
Harcı için gerekli malzemeler;
- 4 adet elma
- İstenilen miktarda tarçın ve şeker
Hamur yapımı için malzemelerin hepsini karıştırıp kulak memesi kıvamında hamur elde edilir. Elde edilen hamurun üçte birini ayırıp buzluğa koyun. Kalan hamuru yağlı tepsiye yaydıktan sonra ayrı bir yerde elmayı rendeleyip, tarçın ve şekerini ekleyip karıştırın ve yaydığınız hamurun üzerine serin. Buzluktaki hamuru çıkarıp rendenin iri kısmıyla elmalı harcın üzerine rendeleyin.En son olarak 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.